Znacku SEACHEM na Slovensku mnoho akvaristov nepozna a preto som sa rozhodol ju trocha spropagovat.
Je to kvalitna vo svete zabehnuta a uznavana znacka pre akvaristiku ako sladkovodnu tak aj morsku.
Do akvaria patri samozrejme co najmenej chemie ale ked tam uz nieco musi ist tak nech je to kvalita.

Hladam akvaristu ktory je tu registrovany aspon pol roka a ma aspon 20 prispevkov a ma problem s cistotou vody.
To znamena ze ma pocit ze stale nie je dostatocne cista /krystalova voda/ popripade ma stale jemny zakal /nie od hnedeho korena/ a chce docielit absolutnu cistotu/priezracnost.
Prosim vlozte do tejto temy fotky Vaseho akvaria na ktorom by ste cheli otestovat Seachem purigen 100ml.
Pockam cca 7-14 dni podla zaujmu.
Potom urobim hlasovanie a navstevnici akva.sk rozhodnu komu zaslem ZADARMO tento vyrobok aby ho vyskusal
a napisal svoje poznatky a skusenosti do sekcie Recenzie vyrobkov.

Dufam ze sa mi takto podari najst par ludi co sa do toho zapoja aj ked produkt ziska iba jeden z Vas na zaklade hlasovania akvacov.
V tejto teme samozrejme rad uvitam nazory,rady a pripomienky k tomuto produktu ako aj k samotnej myslienke