Jirka Scobak napísal:Před chvílí byla zamčena diskuse..
romanK napísal:dobre ibaze si mozeme aj pokecat o tom a ne len napisat chcem alebo nechcem
janko napísal:marlo, nadpolovičná väčšina je za zrušenia burzy .akva.sk, mali bz ste to rešpektovať a prípadne zaujať aj postoj, aj keď som osobne hlasoval za druhú variantu,
bola bz škoda aby sa tu na akvafore množili témz ako zrušiť , nezrušiť, má nemá pravdu, polemika a ostatné
majko napísal:janko napísal:marlo, nadpolovičná väčšina je za zrušenia burzy .akva.sk, mali bz ste to rešpektovať a prípadne zaujať aj postoj, aj keď som osobne hlasoval za druhú variantu,
bola bz škoda aby sa tu na akvafore množili témz ako zrušiť , nezrušiť, má nemá pravdu, polemika a ostatné
Nadpolovicna v 3500 userov je 37 ? Akosi mi to nevychadza. Ja to vidim tak, ze momentalny stav vadi cca 40 ludom z 3500, takze nevidim nejaky padny dovod na to aby administratori fora mali nieco respektovat alebo zujimat postoje.
andy.betta napísal:
2. ak k inzerátu nie je diskusia:
výsledok: zdravie aj majetok v prdeli, a neverím, že sa taký človek ku akvaristike vráti
marlo napísal:andy.betta napísal:Videl si niekde na avize alebo na podobnom inzertnom webe diskusiu ? Ja nie.
99% prispevkov v inzeratoch nemalo so samotnym inzeratom nic spolocne.
majko to vystihol vo vyssie uvedenom prispevku celkom dobre 37 z 3500 je za zrusenie burzy.
Jirka Scobak napísal:37 z 3500 - demagogicky argument![]()
majko napísal:....
Najvacsi problem vidim v tom, ze velka vacsina si predstavuje spravu tejto stranky ako "Hurvinek valku". Argumenty typu "vsak admini zmazu", "preco to nefunguje", "treba spravit" vyzneju uplne inak ked ich mate realizovat sami. Uvedomte si prosim, ze toto nie je komercna stranka, ktora zivi majitelov. Vsetci administratori a moderatori su obycajni ludia, ktori musia na zivobytie pracovat a poniektori maju aj rodiny. Vo svojom volnom case (poniektori aj v pracovnom) sa potom venuju tejto stranke. Rucim za to, ze by vela ludi zmenilo nazor keby to museli robit sami. ....
majko napísal:...A najdu sa aj taki ktori Vam budu pisat nezmyselne prispevky len aby ste mali robotu s mazanim...
D.. napísal:Aj ked som povodne hlasoval za poslednu moznost, dnes sa mi viac paci nezavisle fungovanie aj burzy a aj inzertnych sekcii na akva.sk.
majko napísal:Ale ANO ! Uplne rovnako demagogicky ako "Nadpolovicna vacsina je za zrusenie Burzy".
Rovnako je demagogia "40+20+8". Marlo jasne povedal, ze ak sa niekto podujme tak tych..
janko napísal:mali ste to nechať na stránke
janko napísal: aspoň by si každý čítajúci urobil na daného prispievateľa vl. názor.Prípadne zamedziť mu po debilnom príspevku na 3-5 dní prístup na stránku
to sa neda prakticky, bez ohladu na text prispevku, a mimo ine, vznikali by dilemi co je a co nieje "debilny" prispevok.janko napísal:zamedziť mu po debilnom príspevku na 3-5 dní prístup
majko napísal:Jirka Scobak napísal:37 z 3500 - demagogicky argument![]()
Ale ANO ! Uplne rovnako demagogicky ako "Nadpolovicna vacsina je za zrusenie Burzy".
Nebude. Bude to presne to iste, len o par hlasov viac, ci uz tam alebo hentam ...Jirka Scobak napísal:Nechme hlasovani bezet jeste tyden a bude to realnejsi.
joko napísal:[quote="Jirka Scobak" Dufam vsak ze to darovanie sa vyriesi, aby to bolo efektivneisie, ale kedyto asi nebude tak skoro.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.