Kubo napísal:Ak neotestujes vodu nevies co v nej mas , tak davat nieco odhadom je uplny nezmysel. Takze ja som v tejto teme skoncil s radami.
martin_s napísal:Preco nie? Ancistrusy zvyknu listy ohlodat presne tak ako je to na tvojej fotke.nostradamus napísal: mam parik ancitrusov.....a 6 sae....ale tam by som pricinu nehladal....
martin_s napísal:Preco nie? Ancistrusy zvyknu listy ohlodat presne tak ako je to na tvojej fotke.nostradamus napísal: mam parik ancitrusov.....a 6 sae....ale tam by som pricinu nehladal....
pha napísal:na to tvoje 170l akva tam supni slabu polovicu malej lyzicky, a pozoruj. Poviem Ti ze vela ludi ani nevie preco im to funguje, a ked sa nieco pokasle tak to vzdaju alebo cakaju kym sa to samo nespravi a to je na dlhoooo. Este aky mas filter?
pha napísal:no a este by som Ti poradil precitaj si od ,,azet,, pernament test CO2. ide o ten roztok do toho testu 4dKH. ak tam nemas tento roztok, moze ta test zavadzat...
martin_s napísal:Mozes skusit zvysit NO3- aspon na 20mg/l. Mas v PMDD primiesany aj PO4(3-)?
Tak je moznost ze mas aj malo P. Ak si dobre pamätam (nie som si isty ci si to bol ty) tak si mal problem s sedou riasou. Zmizla?nostradamus napísal:martin_s napísal:Mozes skusit zvysit NO3- aspon na 20mg/l. Mas v PMDD primiesany aj PO4(3-)?
pmdd od laca 33g MgSO4 7 H 2 O
14g K2SO4
6g KNO3
15g Tenso
davku zvysujem na 8 ml denne
To by mohlo pomoct. Zvysis tym aj NO3- kedze ho mas v PMDD. P mozes zvysit aj tym ze pridas KH2PO4 ak by sa ti ho podarilo zohnat.nostradamus napísal:stetinka zmizla ..sae a bioferm do tyzdna zabrali.....mal som obrovske problemi z riasami...do tyzdna nic.....ako keby si mavol prutikom......
mimochodom som studoval dnes a dospel som k zaveru ze som spravil tieto chyby :malo PO 4 -zvysim redukciou pistii a castejsou vymenou vody,raz tyzdenne 40 L......a pmdd som zvysil z 4ml na 8ml....
nostradamus napísal:kamos je laborant v nemocnici na patologii ....neviem ci to tam moze zohnat opytam sa ho.....inak paradox je ze vetsinou ako som studoval maju problemi z velkymi hodnotami....a sa ich snazia znizit........
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.