matulkos napísal:Co sa to deje s rastlinkami? ZAcal som CO2 davat TIBI, zatial je ich malo iba jedna bublinka za 9sekund.Kopu rastlin mi dal milan666 boli krasne zelene.Ked som ich nasadil tak ani nie tyzden a uz sa rozpadavaju.Co mam tera robit? Uz ma ide porazit.Ryby krmim raz za den a asi minutu co zozeru viac nedavam. Sak mi poradte co mam urobit lebo sa zblaznim.Vsetko kape.
matulkos napísal:Aku bridlicu? Ved tam mam koren. Svetlo mam 2xT8 18W 865 osram aj reflektory. Svietim 10hodin. CO2 TIbi. A ako mam ustalit PH a KH vody ked tu co lejem ma ine hodnoty ako mam mat.A to radite raz tyzdenne vymenit 1/3 vody. To tam budem davat donekonecna chemiu a nikdy sa mi to neustali. Bo ju furt vylejem a vymenim za inu a som zas doliat chemiu na ustalenie PH, KH......??? Tak ako teda??
matulkos napísal: .... Svetlo mam 2xT8 18W 865 osram aj reflektory. Svietim 10hodin. CO2 TIbi. A ako mam ustalit PH a KH vody ked tu co lejem ma ine hodnoty ako mam mat.A to radite raz tyzdenne vymenit 1/3 vody. To tam budem davat donekonecna chemiu a nikdy sa mi to neustali. Bo ju furt vylejem a vymenim za inu a som zas doliat chemiu na ustalenie PH, KH......??? Tak ako teda??
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.