Koli comu to chces delit.Chces mi povedat ze nevyuzijes to hnojivo ? Ani nestihnes pozerat a budes kupovat nove.Mne osobne by vydrzalo max do pol roka a uz o tom velmi pochybujem.Urcite by sa minulo skor.mirec napísal:Prosim vas nemiesajte tu hrusky s jablkami .. ja neidem zakladat nove akva a Florapol nechcem vobec
Cela tema je vlastne o tom ze by sa kupilo 5L balenie Ferropolu a rozdelilo.. mal by niekto zaujem?
xDodox objednaval si niekedy z tej stranky?
Tie odporucane davky to su fakt kraviny.Ked mas uplne zarastene akvaria tak nalejes aj 3nasobnu davku a nespravi s tym nic.Ja osobne keby som mal kupovat nejake balenie , tak len velke.Tieto hnojivka su riedene ako slaby odvar cajika.Doma si miesam 3 krat silnejsie odvary (PLANTEX) a lejem tam 10ml denne a niekedy uz musim davat aj 15.Poznam cloveka co dava do 500L 30-50ml denne tejto gebuzinky(ferropol).Peter Lupták napísal:Pri odporucanych 5,35 ml/den na mojich 300litrov vody by 5000ml hnojiva vydrzalo 5000/5,35=934,50 dna a to je 2,56 roka. Zaruku davaju tak dva roky. Pri trocha vacsom akvariu by sa to aj oplatilo.Ale na druhej strane rodina nezbada 125 Sk za mesiac. Ale 1400 Sk by sa tazsie kamuflovalo v rodinnom rozpocte.
Kubo napísal:Tie odporucane davky to su fakt kraviny.Ked mas uplne zarastene akvaria tak nalejes aj 3nasobnu davku a nespravi s tym nic.
Peter Lupták napísal:Pri odporucanych 5,35 ml/den na mojich 300litrov vody by 5000ml hnojiva vydrzalo 5000/5,35=934,50 dna a to je 2,56 roka. Zaruku davaju tak dva roky. Pri trocha vacsom akvariu by sa to aj oplatilo.Ale na druhej strane rodina nezbada 125 Sk za mesiac. Ale 1400 Sk by sa tazsie kamuflovalo v rodinnom rozpocte.
Peter Lupták napísal:Ako nie je? Ved sa volá Ferropol-denné kvapky. Kvapkal som 6-9 kvapiek denne na 300l vody-podla navodu.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.