Pripájam stav akva po 3 týždnoch, zatiaľ je to ok. Trošku mi nejaké veci rastu na korenoch, asi som ich mal nechať dlhšie vymočiť. v machu sa mi objavilo trochu vláknitej riasy zelenej. Takže asi dobre že koberec budem sadiť až ked bude zabehnuté akva. Hnojil som K2SO4, plus nejaké mikro, plantex pripadne azoo carbo. Pri meraniach mám stále N02, NH3, NO3 na nule alebo takmer na nule, tak už som tam dal aj nejakú dávku KNO3. PO4 musim zmerať, nech mi tam sinice nezačnu rasť. Premnožili sa mi nejaké male slimáčiky, tak som tam hodil 4 heleny. Škoda, chcel som tam neritiny dať na riasy a udržbu.
Najviac sa zatiaľ darí hydrophilám, ktoré som tým pádom presadil za velký koreň, nech sa rozrastaju tam. Preto je aj pred korenom taký priestor. A Potom tým červeným štetinovým restlinkám, tie aj o 10cm narastli.
Za tie 3 týždne sa mi zlomil vyhrievač, prestal isť jeden ventilátor a začal slziť filter eheim classic
Dropchecker je stále tmavozelený. Bud mi ten atomizer tu CO2 nerozpusta, alebo tam mám nanič indikátor. Jedine žeby mi z rampy celý CO2 fučal preč na hladinu. Kedže pri prvej instalacii C02 setu som mal naplno otvorený redukčný, tak som si odpálil manometer a neviem aký tam mám tlak, tak či ten atomizer beží dobre.
Na celej akvaristike mi príde najviac na houby že ked sa vám niečo kazí, ťažko to viete pri pekne na mieru pozapájanom celom akvariu opravovať a testovať, že kde by mohla byť chyba.

do laveho rohu močím zatiaľ taký pekný veľký ploský koreň, myslím že bude akurát vhodný na pozadie. Tie bublinky v akva nie su preto žeby rastlinky tolko dýchali, ale som menil komplet vodu.

christmass moss, a pár kúskov flame mossu, uvidím ako sa rozrastú.