No propagaciu az tak priamo nie... Vies, ja inak nie som velmi zhovorcivy clovek, ale o mojich akvariach by som vedela kecat a kecat...

ak ma ma kto pocuvat. Zacalo to tym ze som priniesla tych novych ancistrusov a brat zacal hladat nejake stranky ohladne ich mnozenia. A tak som ich prestudovala, a okrem toho som sa dostala aj k osobnym strankam niektorych akvaristov- aj k Dadmanovmu akvariu. (
http://akva.dadak.cz/) A tak som tomuto panovi napisala jeden dost rozsiahly mail (vyspovedala som sa mu zo vsetkych mojich doterajsich akva-skusenosti) a on mi aj odpisal. Potom som mu este raz napisala, ale to som uz nedostala odpoved, ale mu to vobec nezazlievam. Urcite na mna nemal cas... No a ja som nasla akva.sk. Sem som hodila hned vsetky otazky, co ma momentalne trapili. Totiz uz aj predtym, ked sa mi asi pred 2 rokmi prvykrat rozmnozili gupky, som mala kopu otazok, ale nemal ich kto zodpovedat.

Obe akvaria som vlastne zakladala akoby "naslepo" - kupila som najlacnejsi molitanovy filter, dala tam trochu hrubeho prepeceneho strku z jazera, zasadila Cryptocoryne (vtedy som nevedela, ze sa tak volaju) a krmila som rybky. A aj sa im darilo...
No ale to som uz trochu odbocila...

Takze ked som tu na fore vychrlila vsetky moje otazky a aj sa zapojila do diskusie, tak som to tu trochu rozhybala... I ked neviem, ci nie som prilis sebecka, ked si pripisujem vsetky zasluhy...