chnuro napísal:...Neviem, či ten kalkulátor počíta aj s výstuhami, alebo nie. Bude to podľa mňa iba v dosť teoretickej rovine. Aj keby áno, tak nie je výstuha, ako výstuha.
...
saiyadzin napísal:pricom by to boli 2x5 mm skla zlepene spolu a medzi nimi folia, ..... z hladiska extra bezpecnosti
saiyadzin napísal:Zdravim, ja by som chcel pritelke zlepit jedno akvarko 80x40x45 (dxšxv) ale ma to jeden hacik "buduca svokra"nakolko nechcem aby ma v pripade vytecenia nadrze do smrti neznasala, rozmyslal som nad tym aby to bolo "extra mnohonasobne bezpecne" teda hrubka skla z 10 mm pricom by to boli 2x5 mm skla zlepene spolu a medzi nimi folia, plus pozdlzne vystuze po celych spodných stranach, horne vystuze, a este ma napadlo dat do hornych rohov trojuholnicky s odvesnami 5cm , vsetko z tej istej hrubky 10 mm, nakolko idem robit aj stolik na mieru, tak horny aj spodny vonkajsi okraj bude usadeny stvorcovymi ramikmi z dreva
takze otazka z hladiska normalnej bezpecnosti je myslim si jasna ale z hladiska extra bezpecnosti aby ma svokra neskor nenavidela keby nahodov vytieklo
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.