takze som doma tak pred planovanou vymenou vody som si nachvylku sadol aby som oddychol ...
mirko - tak aj teraz po ukonceni liecebnej procedury som dost rychlo nasiel jednu clunku a to som kukal naozaj narychlo takze likvidacny ucinok to na nich nemalo ... redukcny mozno ano ale likvidacny nie ... takze ma caka dalej a dalej ich rucne zbierat a dufat ze im to poskodilo aspon rozmnozovacie ustroje

(bol by to zazrak ale nadej umiera posledna)
- ja krmim krevetky menej ... 2-3x do tyzdna ako si spomeniem ... v oboch akvariach mam nieco z rise rias (v 15L prachovu a dost a v 54 prachovu ktora teraz na cas po no planarii zmizla a chlpkovu v zacinajucom stadiu) takze krevetky oberaju riasy a niesu take hladne ... napriklad pred 3 dnami som do tejto 54ky hodil 1 granolku a vcera som vacsinu z nej musel vysavat bo jej moc nedali ... asi boli nazrate rias (alebo spapali nejaku inu krevetku :p) ... v nedelu som im tam dal dubovy list a teraz ked som prisiel som tam strcil kusok uhorky aj kvoli otikom takze krevetky dostanu najskor predpokladam v piatok ... ani rybky vsetko nespapaju (uz tam mam 6 elgansiek ktore krmim 1x denne) a to co popada si krevetky najdu
vysluzil - hlbkove odkalovanie nedokazem kvoli rastlinkam ktore som nastrkal uz snad vsade v ramci mozností ale povrchovu spravim neboj ... dnes mam v plane 50% a potom v nedelu spravim zase 50% v ramci pravidelnej udrzby .... mam tam molitan na bublifuk takze to vyplacham a mal by som to stihnut do 15 minut ... gulicky teraz nemam ale skusam zohnat nieco v normalnej cene .. zatial tam aspon kvapkam plantamin od tetry (minimalne rotale to prospieva statocne ostatnym snad dostatocne)
tak pokracovanie neskor snad osm napisal secko co som chcel