tak nakoniec to vyzera na 2 samco a jednu samicu. ta najmensia z nich striedavo behala od jedneho k druhemu a tam aj tam cistili listy a pripravovali podklad. velke kusy medzi sebou nonstop zvadzali suboje, vela krat naozaj drsne.
dnes vsak, ke som sa vratil z navvstevy sme nasli list plne pokryty ikrami, takze si uz vybrala

som zvedavy, ci to pozeru, alebo sa nebodaj nieco aj vyliahne. kedze to nieje ccielene rozmnozovanie, necham to na prirodu a ked nahodou, tak sa uz posnazim udrzat ich pri zivote
po vybrati liaporu sa akvarium pekne a viditelne precistuje, pod vyvodom prepadu menim pravidelne vatu, ktora sa celkom rychlo zanasa, co je ale dobre, aspon vidim, ze to ubuda ...
jozef, najmensia komora na zaciatku je volna, iba na spodu je spongia ... tam ma a aj ostava najvacsi bordel, do druhej, strednej komory preteka voda cez okraj z hora a cez nu preteka voda dole, kde spodkom preteka do tretej, najvacsej komory. pre mna su prva a druha hlavne na zachytavanie spiny a tretia ako hlavna filtracna. preto som rozmery spravil tak, ako su.