barky napísal:Hryzo, ak mozem otazku, to kde si kupil dom ze ides chovat sliepky a zajace ? Co viem tak v BA nad tym uz ludia ohrnaju nos....
Gajary ... RD 100m2 + 11ar pozemok

)) ja som z ba aj manzelka, a tesime sa z vidieku ... ja zo zahoria pochadzam (narodfeny v malackach) ... zajace uz mam a coskoro ich budem davat nahonit na mlade, sliepky asi az cca april, ked sa budu dat zohnat povyrastene mlade nosnice ... teraz by som zohnal asi len kuriatka, a tie by som musel drzat pod ziarovkov a starat sa aby nepomreli ...
a btw - ja som zacal ohrnat nos na Bratislavou (byval som v BA 28 rokov pre info) ... sama ignoracia a arogancia, ani neviete, ako rad som vypadol.
hooopy napísal:hryzo..som za dve zavesne svetla T5. Uregulujes si to vyskou, alebo budes nedostatok riesit potom az na to pride ( ak dobre pocitam tak tam budes ma 4x49W).
S tym domom a pracou okolo, kto nezazil, nepochopi. Uz nehovoriac o financiach, nebodaj ked este okolo pobehuje rodina. tak nech ti ide praca od ruky...
jop 4x49 dokopy to teraz vychadza, myslim, ze je to taky akurat stred ... uz som psial znamemu, nech mi to da do objednavky, zavesy mozno budem riesit diy
dakujem za palce, aby som to nemal jednoduche, zajtra sa ideme pozriet na noveho psa, potrebujeme nieco vacsie na strazenie tak boh vie, mozno sa vratime uz s nim, takze dalsia starost navyse ...
nebojte sa vsak, cas rozdelujem tak, aby som pomalicky postupoval aj smerom k napusteniu vody ... medzitym uz zhanam strk na dno, avsak zatial slabota ... mozno skoncim pri hagene a obetujem na to par eur navyse
dnes som kupil odstranovac silikonu, aby som uvolnil zalepen vyrez na prepad