Viktor napísal:
Pre akvarium je vzdy lepsia odstata voda.
ja-cub napísal:Tak dnes vymenena vacsia polovicka vody.
ja-cub napísal:Bezne lejete neodstatu vodu aj ked uz su ryby, alebo sa o niecom takom bavime len v zabehu?
Sunkafit napísal:Tak ako netreba nechávať vodu odstáť aj filter vôbec netreba čistiť vo vode z akva
Jozef I. napísal:Množstvo chloru ktore je vo vode v sučasnosti je minimalne a neškodne pre akva, možno pre niektore nachylnejšie druhy, ale pre bezneho akvaristu nie je potrebne nechavať odstať vodu. A tiež pri napušťani napriklad kanistra sa voda
astro napísal:ja-cub napísal:Tak dnes vymenena vacsia polovicka vody.
"Neexistuje väčšia polovička ani menšia polovička. Ale vy sa to aj tak nenaučíte lebo väčšia polovička z vás nedáva pozor..."ja-cub napísal:Bezne lejete neodstatu vodu aj ked uz su ryby, alebo sa o niecom takom bavime len v zabehu?
Hej, úplne bežne. Najprv voda z nádrže odtečie hadicou pekne priamo do záchodovej misy (prípadne časť z nej odchytím a polejem kvetinky v byte, príp. na balkóne) a potom tou istou hadicou pritečie z kuchynskej batérie. Dokonca si ju môžem aj natemperovať podľa svojej (a rybacej) potreby (to je vymoženosť v dnešnej dobe, čo?).
Ak by som mal pri každej výmene vody (čo je cca 1/2 objemu nádrže) používať odstátu vodu, potreboval by som v byte ďalšiu kúpeľňu s bazénikom alebo by som musel rodine zakázať dva dni sa kúpať vo vani.
Sunkafit - tak, tak
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.