petochwan napísal:a OW,ADA,Eheim.lili.ph controler,HQI asi tiež nemusí byť zárukou ideálneho akvária.
jasne ze nie, ale mat neobmedzeny (idealny) rozpocet tak vybavu co som uviedol si zaobstaam

petochwan napísal:a OW,ADA,Eheim.lili.ph controler,HQI asi tiež nemusí byť zárukou ideálneho akvária.
Fatimka napísal:Áno áno, lenže nemám možnosť na napojenie hadicou, so strýkom sme veľa špekulovali, ale nešlo nám to. A preto som aj kupovala menšie akva
Fatimka napísal:Ale aj toto je vec názoru a povahy človeka. Vieš napríklad ja bývam v poschodovom dome, na prízemí je kúpeľňa a na poschodí je akvárium. Určite by som nechcela akva s obsahom 700 litrov, pri údržbe by sa mi nechcelo toľko krát ťahať kýble vody po schodoch. Moje najideálnejšie akva je moje 72 litrové, a keby som možno chcela zväčšovať tak maximálne do tých 120 litrov. No a pravdaže ešte jedno miničko k tomu![]()
A niekto chce mať perfektné náročné rastlinky, niekto sa uspokojí s nenáročnými rastlinkami, so slabším svetlom, bez CO2 setu......
Na tvoju otázku odpovie každý ináč, a každý opíše asi svoje akva
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.