Diky
D.K.
jacik napísal:ako plnite flase? na vymenu kus za kus? a kolko stoji trebars 1kg CO2.
paulovic napísal:POZOR nikdy nedávajte na flašu CO2, el.mag ventil a ihlový ventil, bez redukčného. Je to paradne šupael.mag. ventil sa rozletel na 5-10 častí.
A mám aj svedka, že Tonket?
paulovic napísal:správneja som to trochu prekombinoval s desatinnou čiarkou.
![]()
Ale tá šupa
tonket napísal:Ta supa stala za topaulovic napísal:správneja som to trochu prekombinoval s desatinnou čiarkou.
![]()
Ale tá šupaNajprv sme si neboli isti, ci este romana uvidime ziveho, ale vsetko dopadlo v pohode. Az na to, ze vysiel z kupelky akoby sa prave kupal....to uz len ta CO2 nesla akosi k tomu...
tonket napísal:to neva, ze ten elektromag. ventil bol vodarensky?
tonket napísal:to neva, ze ten elektromag. ventil bol vodarensky?
paulovic napísal:Je jedno aký. 1. nesmieš prepísknuť max tlaktonket napísal:to neva, ze ten elektromag. ventil bol vodarensky?![]()
2. musí uzatvárať po smere tlaku (tlak tlačí membránu na tesnenie, alebo čo to tam je. čim vyšší tlak, tým lepšie tesní.) nesmie ju odtláčať (otvárať). Elektromagnet otvára membránu proti tlaku.
snad som to moc neprekombinoval
Ano mohlo sa to skončiť aj horšie !Tak to ste obisli dobre. Mohlo sa to skoncit so zlymi omrzlinami.
pokial máš na mysli el. mag.ventilmajko napísal: No pokial viem zalezi aj na materiale. Z akeho je ten Tvoj?
roox napísal:..jsem nasel něco velice zajimavého: jehlový ventil udělaný ze zbytků zapalovače. Co vy na to? Dá se to použít? Nechce to někdo otestovat ?
Majdo napísal:Salik,
chcel som sa spytat ci ihlovy ventil ktory uvadzas je spolahlivy a ci rozsah regulacie je dostatocny. Podla clankov ktore som si doteraz precital, asi naozaj nema vyznam setrit na tejto asi najdolezitejsej sucasti co2 systemu... 600Sk obetujem... (6kg flasa co2 uz caka v garazi)
600sk obetujes na co? potrebujes ihlak+ventil, pozor600Sk obetujem...
johhhny napísal:Inak ihlak sa da kupit v bicyklovom obchode asi za 250 Sk. Treba mu iba upravit zavit tak, ako potrebujes.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.