keď pustím vzduchovanie na stálo ? Asi by som to zabúdala vypínať ...Adzo napísal:Skús meniť viac vody. Aplikovať CO2 Vital priamo na riasu a na noc pusti vzduchovanie.
Prave preto by som rada to CO2 z akvária vyhnala tým kyslíkom, aby ho boli menšie množstvá... Neviem si predstaviť ako sto stále nastavujem na noc, ak by som to neskôr robiť prestala mohla by sa riasa vrátiť... Uvidím... Možno stačí keď dorastú rastliny, mali miernu prestávku v raste a teraz znova idú nové výhonky, pekné zelené, len anubias má biele... V minulosti sa vzduchovalo stále, kto vie ako to potom bolo s riasou ?matte napísal:nie je to tak, ze v noci rastliny spotrebuvaju kyslik a produkuju co2, cez den naopak? navyse vzduchovanim sa co2 vybija z vody
súhlasím, mne sa tiež krásne rastlinkové páčia , staré som mala pekne zarastené, už nebolo ani miesto na rast rastlín, teraz musím byť trpezlivá... Matte ty kedy založíš akva?matte napísal:lubosovi to zjavne skvele funguje! co by za take krasne zelene akvarium dalo mnoho co2ckarov... normalne aj ja asi v novom akva budem takto nejako uvazovat
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.