Par mesiacov dozadu som tu riesil predlzovacku, ktora mala moznost nastavit rozne spinanie zasuviek kedze ako kazdy vie digitalne spinacie hodiny su este stale strasne velke a zaberu na predlzovacke viac ako jednu zasuvku.
Kedze mi to nedalo a chcel som nieco fakt male, inteligentne a pre 21storocie uz normalne riesenie nasiel som toto.
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/Aj6BRzuM
Objednal, dostal, vyskusal a je to super.
Wifi pripojenie na router, apka na telefone, moznost ovladat aj na dialku cez mobilny net, moznost nastavit casovac podla potreby a taktiez z telefonu vypnut zapnut podla potreby.
Zariadenie bezproblemov zvlada zataz 2000W a ma aj tlacitko na pripadne manualne vypnutie a zapnutie, rovnako ako reset a sparovanie.
Zariadenie som sparoval s telefonom a domacim routerom asi za 2min. Spinaci cas na svetlo a skimmer som nastavil asi za 1min

Ak teda niekto hlada nahradu za klasicke velke spinacie hodiny, kde toto zariadenie je fakt tak male, ze zaberie len jednu zasuvku a vedla mozte dat dalsiu mozem vrelo odporucit. Cena dvoxh kusov je dvojnasobna oproti klasickym spinackam ale je tu jedna vyhoda. Tuto inteligentnu zasuvku mozte pouzit k lampe, kavovaru.....xyz veci ktore mozte zapinat a vypinat aj mimo domu, kde digitalne spinacie hodiny tuto moznost neponukaju a ak niekto uz akva nema tak vacsinou to skonci zalozene niekde v skrini alebo sufliku.
V pripade objednavky je mozne predajcovi napisat aby na balicek dal nizsiu cenu a tym nebudete musiet riesit pri doruceni colne konanie na zaplatenie dane

Ja som s tymto produktom tak spokojny,ze objednavam dalsie ktore pouzijem na predlzovacky doma kde mam napr. Nabijacky na telefon aby zbytocne necerpali energiu, odpojenie pocitaca ked idem prec na dlhsie atd...tym padom mam pod kontrolou celu domacnost a tiez znizujem spotrebu energie.
Dufam,ze niekomu toto pomoze.
V pripade otazok kludne piste do temy, rad poradim alebo odpoviem.