dodofix napísal:urcite dobre premysli - skoda kupit blbost, potom dalsiu a nakoniec to, co si mal vziat na zaciatku
sirPavol napísal:Richard, ale do 20eur? Snáď najlacnejší je ten tetratec 400vka... Ale pravda je naozaj, že externý je iné kafe. Osobne mám externý aj v miníčku. Ale chce to investovať...
kargen napísal:zdravim,,viete mi niekto poradit vonkajsi filter -nie ten zavesný do 160l akvaria? planujem mat v nom zo 10 malawi cihclid.. teraz mam cerpaciu hlavicu s biomolitanovou kockou -ale ta ma tie nevyhody,,ze to moc dobre nevyzera v tom akvariu,,a pri vyberani biomolitanu z akvaria,, polovica bordelu aj s vodou stecie naspet do akvarka..preto by som chcel radsej vonkajsi filter,, pozeral som eden 511,,alebo atman crystal filter.. nemam s tym skusenost a nechcem kupit nejaku blbost..
triscene napísal:na Eden som pocul len dobre recenzie a sam ho pouzivam ,konkretne 501 v 38icke a tichy, kvalitna filtracia, spokojnost.
nie kazdy je Eheim positive
Richard Tokušev napísal:inak, teším sa na novú burzičku v petržke. (:
Giftzahn napísal: ATMAN no pfuj hnusna a draha kopia EHEIMu ...
pha napísal:Giftzahn napísal: ATMAN no pfuj hnusna a draha kopia EHEIMu ...
ahoj gif, mal si niekedy s atmanom problem? ked takto...
Giftzahn napísal:pha napísal:Giftzahn napísal: ATMAN no pfuj hnusna a draha kopia EHEIMu ...
ahoj gif, mal si niekedy s atmanom problem? ked takto...
njn, ja ti neviem ci som mal ja s nim problem .... ja asi nie .... ale oni so mnou ... dva kusky mi v prevadzke furt niekde tiekli a nakoniec s prskanim a smradom "zhoreli" (uz ma mali ocividne mali plne zuby) ... Aquael externy bol na tom trochu lepsie ten len tiekol ako besny ... origo filtracna napln EDEN 501 mi vyzabijala vsetky krevetky a slimacikov v akva .... ale inak je to istotne super filter ten ATMAN a aj ten Aquael a aj ten EDEN 501 ( ked vyhodim origo. filtracnu napln) ... to len ja som ocividne diletatnt a niekde robim chybu.... nakolko u mna len EHEIMy, Fluvaly funguju bezproblemovo a dlhodobo .... cize som asi " navzdy zatrateny" na kupu "plnotucneho" EHEIMu alebo "plnotucneho" Fluvalu
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.