laci napísal:Súhlasím s dodom aj keď po zaregistrovaní sa na fóre nemusí byť hneď každému jasné ako postupovať pri vyhľadávani.
To máš pravdu, ale keď to niekomu píšem už x-tý krát, tak to už je "sila".
laci napísal:Súhlasím s dodom aj keď po zaregistrovaní sa na fóre nemusí byť hneď každému jasné ako postupovať pri vyhľadávani.
tropheus1 napísal:zaujimave ze ked mi andy betta pise nech mam byt trpezlivejsia a newiem co este to je v poriadku..
nie som ta prva kto to tu zacal....islo mi len o rady,ktore ako vidim mi tu nebudu poskytnute...
povodne tu slo o ryby ale to je uz asi davno prec..
ked chcete tak si to vymazte.
skala napísal:vyhladavanie na fore nie je bohvieco. a podobne by ti to povedal asi aj trebars jacik, alebo tusim ceco. phpBB forum nema prilis vhodne nastroje na to. je lepsie pouzit google. alebo mozno jyxo, nieco speci
priklad na slovo IDENTIFIKACIA:
http://www.google.sk/search?q=identifik ... =firefox-a
Môžete použiť AND pre slová, ktoré musia byť vo výsledkoch, OR pre také, ktoré tam môžu byť a NOT pre také, ktoré by vo výsledkoch nemali byť.
Kubo napísal:Ale ked tak rozmyslam je aj tak neskoro par tisic ludi je tu uz registrovanych davno a mozno este doteraz o pravidlach ani nevedia.![]()
Kubo napísal:A este jedna vec obdivujem Doda ze sa tu dobrovolne o forum stara.Na jeho mieste zamykam duplikatne temy nadalej je ich tu este dost takych na ktore sa uz aj zabudlo.Dodo zamykaj dalej , tak to ma byt.
Kubo napísal:Ehm ake pravidla ....?Ja osobne som pravidla necital pretoze som to nebral ako podstatne kedze tie pravidla neboli nejak zvyraznene a ako zaciatocnik na tomto fore som o takom nicom nevedel.
xDodox napísal:Kubo napísal:A este jedna vec obdivujem Doda ze sa tu dobrovolne o forum stara.Na jeho mieste zamykam duplikatne temy nadalej je ich tu este dost takych na ktore sa uz aj zabudlo.Dodo zamykaj dalej , tak to ma byt.
Vďaka za "povzbudenie", len nie vždy všetko odchytím hneď na začiatku.
maxxx01 napísal:No po posledných čitateľských skúsenostiach by som si dovolil navrhnúť ešte niečo ako: v príspevkoch budem používať interpukčné znamienka (pre menej vzdelaných - bodky medzi vetami, čiarky a pod.) Je "ohromné" čítať príspevok na niekoľko riadkov, kde je vysypaná celá tá spústa slov bez jediného takého znamienka, radšej hádam lúštiť ruskú azbuku ako sa pokúšať nájsť zmysel v takomto galimatiáši, hoci aj písanom po slovensky (obvykle v takom prípade aj s množstvom pravopisných chýb).
Ceco napísal:Satčí aby bloo sávrpne pvré a podslené pesínmo, otsanté mžôu byť
pešomiane, mzoog aj tak bez nhšáo atevíknho
melysina sovlo ptíčera snávrpe . Dá sa to vlytsiveť
tým, že moozg nímvena kdažé pensímo obosnite, ale rcýlho azylanuje
cleé sovlo. Ttúo shconposť varj nmeá kžadý z nás.
A ja som si denodnáva msylel, že háslkavoine je delôžtie
No ale to sa tu hadam nevyskytujexDodox napísal:Ale celý prvý ročník na základnej škole by mal z tohto riadny "chaos"![]()
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.