Mariok napísal:00fantomas: Zbytočne tu robíš dusno! Dobre si prosím Ťa prečítaj, čo si tu v téme popísal, a odpovedz :
Obhajuješ svoj názor, stažuješ sa, že ti ho niekto stopol, ale ODKIAĽ máme vedieť o ČOM to vlastne konkrétne píšeš???
... A až potom nám prosím Ťa rozprávaj o tom, ako sme my ešte ťahali kačičku po piesku, keď ty si už budoval krajšiu budúcnosť...
Roman napísal:tak v prvom rade ma zdvihlo zo stolicky tvoje (aj ked nepriame) prirovnanie ku koncentrakom a komunizmu.
V "socializme" som prezil polovicu zivota a v koncentraku bol moj dedo pol roka. Ani jeden z nas si to nevybral dobrovolne a garantujem Ti ze ak by sme mali na vyber, nebudeme tam.
Teba nikto nenuti aby si tu bol. Toto nie je povinne forum. Je to stranka , ktoru prevadzkuju SUKROMNE osoby na SUKROMNOM serveri za SUKROMNE peniaze. Tito ludia si stanovili vlastne pravidla a ich dodrziavanim poverili osoby podla vlastneho vyberu. Tieto osoby nie su stroje a aplikacia VLASTNYCH SUKROMNYCH pravidiel podieha subjektivnemu posudeniu toho-ktoreho moderatora.
Ak si ako slobodna sukromna osoba stanovim pravidlo, ze sa mi nepacia uzivatelia , ktorych nick sa zacina na 00 , tak to dam BAN behom minuty a tvoje volanie o slobode prejavu si mozes realizovat kde chces. Na internete su miliony for, tak nech sa paci...realizuj sa.
Takze ak niekto usudil, ze Tvoje spravanie sa na tomto fore nezapada do ramca, ktory si stanovili MAJITELIA tohto fora mas 2 moznosti: korigovat svoj prejav alebo akceptovat ze Ta tu nechcu a podniknu technicke kroky k tomu aby si sa tak nadalej neprejavoval.
Tolko z mojej strany
Roman
00fantomas napísal:Roman napísal:tak v prvom rade ma zdvihlo zo stolicky tvoje (aj ked nepriame) prirovnanie ku koncentrakom a komunizmu.
V "socializme" som prezil polovicu zivota a v koncentraku bol moj dedo pol roka. Ani jeden z nas si to nevybral dobrovolne a garantujem Ti ze ak by sme mali na vyber, nebudeme tam.
Teba nikto nenuti aby si tu bol. Toto nie je povinne forum. Je to stranka , ktoru prevadzkuju SUKROMNE osoby na SUKROMNOM serveri za SUKROMNE peniaze. Tito ludia si stanovili vlastne pravidla a ich dodrziavanim poverili osoby podla vlastneho vyberu. Tieto osoby nie su stroje a aplikacia VLASTNYCH SUKROMNYCH pravidiel podieha subjektivnemu posudeniu toho-ktoreho moderatora.
Ak si ako slobodna sukromna osoba stanovim pravidlo, ze sa mi nepacia uzivatelia , ktorych nick sa zacina na 00 , tak to dam BAN behom minuty a tvoje volanie o slobode prejavu si mozes realizovat kde chces. Na internete su miliony for, tak nech sa paci...realizuj sa.
Takze ak niekto usudil, ze Tvoje spravanie sa na tomto fore nezapada do ramca, ktory si stanovili MAJITELIA tohto fora mas 2 moznosti: korigovat svoj prejav alebo akceptovat ze Ta tu nechcu a podniknu technicke kroky k tomu aby si sa tak nadalej neprejavoval.
Tolko z mojej strany
Roman
...ako vidno ostali v tebe nejaké praktiky z minulosti, Kritika je bežná súčasť života a ak ju niekto nevie prijať, tak nech nerobí administrátora. Oháňaš sa tu SUKROMÍM ... si na nete a nie v svojej akvaristike- tu bude vždy niekto čo ma vlastný názor. Ja som kritizoval to že mi niekto adresoval vyhrážku BAN za to že som si dovolil vysloviť kritiku a nie preto že vymazal nejakú tému. Ak máš mylný pocit, že záleží na tom čo si myslíš Ty , tak mi je to ľúto. Sujektívne cítenie správcu nemôže byť nadradené slušnosti a aj sebakritike... ak urobím chybu tak si ju priznám- ale to je ťažké, však? Už by som tu dávno neprispieval, keby taký ako Ty do toho nerýpali....
00fantomas napísal:Môžem sa dozvedieť, prečo bola zamknutá téma Osvetlenie Led diódami? Tém je tam milión , ale takú na ktorej sa aktuálne diskutuje, tak práve tá sa zamkne. Dalej mám ešte jednu otázku..... a to či je toto fórum takto cenzurované permanentne. Potom by som sa radšej zaregistroval inde, mám rád svoju voľnosťMožno treba poinformovať na ostatných fórach ako to tu chodí, len tak pre info ostatných. Dakujem za odpoved.... 00fantomas
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.