myslim priamo, co tam naliat?
denis napísal:kyslik: vodivost zvysim mineralmi - to tam mam naliat mineralku?![]()
myslim priamo
denis napísal:ty koky, kyslik tak toto vsetko by som chcel vediet. tebe asi nerobi problem spravit ziadnu tetru.
vau
cyrano napísal:Logicky mi vychadza ze vodivost sa zvysuje s mnozstvom soli cize mineralov vo vode... asi ked je vyssie kH a gH bude vacsia aj vodivost..
jestli se nemylim...
Uz som spominal v tomto prispevku trochu skor, chodte na Zahradnicku, do FOTOLABU a tam si kupte. Tusim je este stale cena 2 SKK / Liter.Patrox napísal:V lekárňach sa predáva, ale tušín nejak 20Sk za 2 litre...
Norman napísal:Sak 20 SK za 2l je super cena
joko napísal:Uz som spominal v tomto prispevku trochu skor, chodte na Zahradnicku, do FOTOLABU a tam si kupte. Tusim je este stale cena 2 SKK / Liter.Patrox napísal:V lekárňach sa predáva, ale tušín nejak 20Sk za 2 litre...
Tym chcel basnik povedat, ze aj inde je mozno nejaky Fotolab, FUJI, Kodak a pod. kde sa musi pouzivat naozaj destilovana cista voda !!! Staci uz len ukecat, ci nepredaju vacsie monzstvo ... Za opytanie nebiju ...redw napísal:Vdaka za radu ale nie kazdy byva v Ba
redw napísal:Takže po mojich empirických pokusoch som prišiel na to že
Nie je destilka ako destilka
preto odporúčam všetkym čo budú potrebovat destilovanu vodu na nejake testy vody, tak si ju kupte v lekárni, je sice drahšia,cca 25sk/L ale nespôsobí vám odchýlky v testoch(dost podstatne odchylky) ako tzv destilky co sa pouzivaju do žehličky a pod(tzv pre technické účely)
Tieto informácie som nadobudol vlastnym testovanim, ked som sa pokúšal rozchodit Ratajov test na No3 a použil som viacero destilovanych vôd a fungoval správne iba s destilkou z lekarne .
Ak má niekto iný názor tak ho môže smelo vyjadriť.
Tieto moje odporúčania využívate na vlastné riziko![]()
Za prípadné škody neberiem žiadnu zodpovednost
redw napísal:Roman nerob si srandu, to je pre tých čo budú o tom zhánať nejake info, tak aby nemuseli kupiť 3 druhy destiliek ako ja a aj tak im testy nebudu fungovat.
redw napísal:Ok, mne je to jedno. Napísal som to preto lebo z "predchadzajucich" príspevkov som nedostal jednoznačnú odpoved.
A chcel som nasledujúcej generácii, ktora ešte len bude čítať tento príspevok dať jednoznačnú odpoved.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.