renatte616 napísal:barborka... dufam, ze ten koment nepatril mne, lebo aj ja som len komentovala niekoho... ja so slimakmi skusenosti nemam a ani nechcem mat...
Nie, nie. Bolo to len konštatovanie na základe mojej osobnej skúsenosti.

renatte616 napísal:barborka... dufam, ze ten koment nepatril mne, lebo aj ja som len komentovala niekoho... ja so slimakmi skusenosti nemam a ani nechcem mat...
tigrik321 napísal:preco toto neriesite cez ss a robite tu OT..!!
MaximusSk napísal:zabudol som este na jednu vec..mam to sklo dat odrezat tak aby bolo na hranach akvaria...alebo moze byt na tych bocnych spevnovacich listach..ak to dam na tie listy nepoviolia??..pls poradte..
astro napísal:MaximusSk napísal:zabudol som este na jednu vec..mam to sklo dat odrezat tak aby bolo na hranach akvaria...alebo moze byt na tych bocnych spevnovacich listach..ak to dam na tie listy nepoviolia??..pls poradte..
daj si to urobiť z plastu, nie zo skla
MaximusSk napísal:a to uz z akeho dovodu astro??..plast sa moze pri vyssej teplote krutit alebo zhnednut..alebo nieco podobne...vzdy mam sklo tak nevidim dovod preco mam dat plast...ale ja som sa pytal na nieco ine ci mam dat krycie sklo na hrany akvaria alebo na tie listy a ci ho mam dat spravit v celku alebo na dva kusy
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.