Co znamena filter taky akurat? To je aky? Cistic je nejaky druh ryby? To si robis srandu s tym skalarom v takom malom akvarku? Mam este jednu otazku: Nez si si zalozila akvarko a nez si tam narvala vsetky tie ryby, nastudovala si si nieco o tom ako to v akva funguje, ake podmienky vyzaduju tie ryby ktore si tam dala, co je to kolobeh dusika v akvariu a podobne? v prvom prispevku spominas ze bojovnica sa ti schovava v musli. ta do sladkovodneho akva nepatri.Lucy_Us5 napísal:Noo.. mám ho už približne mesiac, filter taký akurát, ale niekde som čítala že má byť zapnutý nonstop a to nie je lebo by som nezaspala niečo s tým spravím, okrem bojovnice mám 3 samčekov a 3 samičky gupky, skalára, dve neónky (pôvodne boli 4), 1 black molly (pôvodne 2) a jedného čističa. Rozmery sú 40x30x20 (šírka, hĺbka, dĺžka) voda sa mení dosť často a sklo sa čistí tiež. Rastliny mám... neviem ako sa to volá, jedna je taká s veľkými listami tá pomaly hnedne, druhá sa poriadne rozrastá, tá má také malé listy, rastú dosť nahusto a tretia by sa dala prirovnať v poriadne rozrastenej palmeniečo podobné
Väcsinou male filtre prave nie su tie akurat. Najmä z pohladu objemu filtracnej naplneLucy_Us5 napísal:filter akurát to je taký malý ...
martin_s napísal:Nez si si zalozila akvarko a nez si tam narvala vsetky tie ryby, nastudovala si si nieco o tom ako to v akva funguje, ake podmienky vyzaduju tie ryby ktore si tam dala, co je to kolobeh dusika v akvariu a podobne?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.