OK. Tu je slubená foto. je to foto od radaa je robena na rychlo. pri posudzovaní si skušte odmyslieť techniku, sterku a podobne kravinky, ktore by tam byť nemali, ja viem!

Kúpil som tapetu na pozadie, ktorú budem s najväčšou pravdepodobnosťou lepiť na stenu za akva. Má pieskovú farbu a dufať že s ňou dosiahnem väčšiu hĺbku. Voda nebude číra a vďaka správnej farbe pozadia dúfam že docielim opticky nekonečnu hĺbku akva, taký pohľad do stratena.

.
korene zatiaľ chytili taku bielu plesen či čo to je, časom sa to musí stratiť. A listy musim trochu posipať pieskom či zaťažiť drobnými kamienkami, lebo sa mi vždy nazbieraju na zadnú stenu akvaria.
A tie kamene sú samozrejme iba dočasne.
Tak ak máte dobrú predstavivosť a odmyslíte si to čo tam nemá byť a primyslíte to čo tam má byť, tak by to mohlo byť dobré, nie?
ad rastlinky; Chcem tam zmes plavačiek a možno echinodorus tenellus do na tak na riedko...
ad ryby: netuším, má čas. Niečo som už pozeral a niečo ešte budem, ak by boli nejaké návrhy tak sem s nimi.
Technika je rovnaká, nebudem opakovať, Len na rampe som zväčšil dierky nech to nerobí taký silný prúd.
PS: Asi by sa to dalo nazvať BW JA ale akosi sa s týmto neviem stotožniť vzhladom na to, že všetko čo je v akva som nazbieral tu kusok za Senicou.