Ahojte.
Tak púť mojej 112-stký sa pomaly konči a akvarko sa bude za dva týždne rušiť, teda niekedy koncom Mája nakoľko tam ešte potrebujem držať ryby než sa mi zabehne nové akvárko. To mi práve dorazí za dva týždne a bude o trošku väčšie. Konkrétne mám objednaný rozmer 135d x40h x50v - 270L. Bola to jedna z dvoch alternatív. Tá druha bolo akva s objemom okolo 500L, no miesto kde malo byť, som prenechal manželke kde bude mať pracovný stolík na svoje domáce práce

.
Čo sa týka smerovania nového akvarka ostávam verný BW, no už to nebude konkrétky biotop. Nakoľko tam pomiešam ryby z JA, slikamy a rastlinky ako Sagitariu a krypta, možno machy, microsorka. No žiadne veľké zelene.

. ryby budu drobnoustky trpasličie, Ramirezky, dáky pancierničkovia a moji miláčkovia Loricarie ´Rio Atabato´. Dno bude piesok, korene mangrovove a uvidíme čo ma ešte napadne
Páči sa mi skôr predstava väčšieho množstva menších rýb ako pár kusov (malé hejno) veľkých rýb. Chcem aby to opticky vizeralo čo najväčšie. Hádam sa podarí.

Ak by boli dáke nápady, tak ich rád privítam.
A zaujímalo by ma aké mate skúsenosti s rôznymi druhmi pancierničkov a ake by ste mi doporučili.