snajprik napísal:svetlo ma dobre 9W led kvalitne cca 0,2W/l LED s 30cm, ma živiny v dne i tekuté hnojivo, tak že ešte keď dodá CO2, tak rastlinky budú mať uhlík, živiny a limitným faktorom bude svetlo. Ja si myslím že som mu dobre poradil.
matte napísal:ale pod pieskom mam vyzivny substrat a daval som pred 10 dnami tetra-plantamin
zajtra kupujem Profito!
matte napísal:hora diki, ano moje vedomosti a schopnosti su zial minimalne, filter zatial necham tak, plantaminu som dal 20ml
larix napísal:I.P.Pavlov: Naozaj som to nemyslel nijako osobne a nechcel som ťa uraziť
matte napísal: anubiasy vsetky tri hniju, hlavne, ze nenarocna rastlina, mam sto chuti to zabalit
matte napísal: anubiasy vsetky tri hniju, hlavne, ze nenarocna rastlina, mam sto chuti to zabalit
a teraz ho máš ty, "karma zdarma"matte napísal:loki12)) ty si mal asi tazky tyzden
čitaj, čitaj, čitaj a použivaj to tvoje kriticke myslenie. Zatial to tu velmi nepreukazujes.matte napísal:kriticke myslenie ma velmi uspesne zivy uz 15 rokov, ale sorry nemam cas ani chut sa stat majstrom sveta v akvaristike, som myslel, ze tato webstranka sluzi aj na pomoc zaciatocnikom a opakujem, ze takmer v kazdej diskusii su tu protichodne nazory, tak ako ma amater vediet kto ma pravdu?
nie si s nimi 24h denne, generalizovat je najjednoduchsie.matte napísal:dalsie info od predavacov, dalsie od kamosov, co to nejako moc neriesia a akva im celkom slusne ziju
vidis ako to je s tym tvojim "easy going v tvojom zivote", prave si dostal par easy going faciek od pani Prirody.matte napísal:ja to chcem mat easy going ako vsetko v mojom zivoteked to nepojde, budem samozrejme sklamany, velmi som sa tesil a tuzil mat krasne fungujuce akvarko
keby si si presiel tie clanky co tu stale postujem, moje prispevky, prispevky ludi, ktory na tomto fore uz par ludom ozaj pomohli (pan snajprik to nie je) tak by si mal dost informacii ako a co robit. Ale to si trosku vyzaduje z tvoje strany iny pristup - pokora (nie ku mne), cnost, ucta, pokoj, rozvaznost, čas, ale hlavne treba zacas uvazovat.matte napísal:PS: nic v zlom, ale pozri sa na svoj dlhocizny prispevok a kolko konkretnych info si dal - ANI JEDNU!!! si sa nemusel namahat
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.