presne pred tyzdnom som presadil vacsinu rastlin a prisadil valisneriu a egeriu, vtedy som mal skoro vsetky rastliny vybrane z akvarka, aj drevo aj kamen, aj dekoraciu - vtedy som oblial ten zenim drahy koberec..
potom pred 4 dnami som dal nadstavec na filter a stocil prud dozadu, v tom case som aj znizil svietenie z 12 na 10 hodin
inak uz nic, vcera som sa snazil odkalovat bordel z listov a tak som zistil, ze listy anubiasu boli odhnite
popritom som aj cital, hladal, studoval a potom si spatne spomenul, ze ked som anubias sadil, kupil som jeden velky a v ruke som ho lamal a na tri krat ledva ledva privazoval silonom, fakt to bolo pre mna trapenie, potom som ich casto este posuval
vcera po vyhodeni anubiasov vyzeralo takto, vsimol som si hnednutie aj na egerii
vcera som kupil profito, easycarbo, akv. noznice a pinzetu (som necakal, ze to bude take drahe)
dnes idem kupit anubiasy nana 2 kusy co najmensie, ale chcem ich iba nejako zatazil a polozit, co pripadne by som mal este nasadit, vzadu je este iny druh egerie, ktore nevidno - ale rastu a pustaju vlasonicove korene ku dnu