510 novych prispevkov.
Z toho o niecom bolo tak polovica.
Zvysok boli casto komentare, komentare pripadne komentare. (Pripadne poradte lepsie slovo.)
Na tom sice nic nie je, ked sa komentuje vzhlad akva a pod., ale ked sa bavi relativne odborne, zbytocne vsuvky celu diskusiu degraduju.
Vrcholom je, ked zaciatocnici (a navyse sa im podla vlastnych slov nedari, ani rozmnozit gubky nejde) radia druhym o veciach, o ktorych nemaju ani sajnu.
Realne vyjadrenia ludi, ktorych nazor si vazim a rad precitam, su tu v poslednej dobe menej a menej. Ani sa im nedivim, ze sa im do tohoto bordelu prispievat nechce.
Viem ze kedysi to tu uz podobne bolo. Ale potom sa ludia unormalnili a zasa to bolo dlho forum, kde boli zaujimave informacie.
Teraz su hlavne spravy dna to, ci sa mi podarilo odchovat gupky alebo nie.
Ano, mozno som na niekoho moc kriticky, a priznam sa, ze uz som aj na niektorych alergicky, ale nemyslim si, ze som sam.
Ako to riesit? A da sa to vobec riesit?
Nejdem vycitat pracu adminom. Vidim kopec duplicitnych zamknutych tem. A urcite nevidim kopec zmazanych tem.

emkac
p.s. Dalo by sa na fore urobit nieco ako ignoruj pouzivatela? Urobim si black list a od userov z neho neuvidim ziadnu spravu?