Tak kúp si set so zárukou a neskôr popíš skúsenosti O.K.?

Janka112 napísal:dakujem, ale staré krámy na bazosi kupovat nechcem. Vsetko musí byt nové a v záruke. Nejaké konkrétne tipy na akvárium 100 cm + kryt s kvalitným osvetlením by nebolidík
Janka112 napísal:dakujem chalani, Pavlov, na ten link mi vyhodilo nejaké opotrebované akvária. Tie druhé stránky s realizáciou akvária asi nebudem potrebovat, lebo ja uz akvárium mám, od roku 2007, len nie je nafukovacie a rastlinkám a rybkám je tam trochu tesne, tak by som chcela nieco trochu vacsie, jedná sa o akvárium Juwel 112 l, zatial sa neviem rozhodnút, ci kúpit zase ten Juwel, alebo zariskovat a kúpit ten AquaEl.Nikde nemozem nájst poriadny kryt na akvárium, vsetky na ten rozmer sú len s 2x30 Watovými trubicami. To je dost na hrane, a zase tie trubice nechcem. V tejto dobe sú aj lepsie riesenia.
Janka112 napísal::(ja som sa pýtala na objednanie akvária z netu, ale keby si si pozrel linky, tak celá zostava do 300 Euro. Neviem, aké texty si mal na mysli, mne ten link od Pavlova nedal ziadneho výrobcu akvárii, len nejaký predaj pouzitých akvárii. A ze sa tu takto bezne uráza a nadáva zenám na akvaristickom fóre som netusila, smola
Budem si musiet to akvárium vybrat sama. O zostavenie predrazenej zostavy nemám záujem. Bolo mi to ponúkané uz aj tu v niektorých akvaristikách v okolí.
Janka112 napísal:Tie druhé stránky s realizáciou akvária asi nebudem potrebovat, lebo ja uz akvárium mám, od roku 2007, len nie je nafukovacie a rastlinkám a rybkám je tam trochu tesne, tak by som chcela nieco trochu vacsie.
Janka112 napísal:noiz pocúvaj ty si nejaký ostrý chlapík, neviem, kto je tu sprostý a kto komu nadáva. Ten polit je urcite dobrá firma, len neviem, sú z BA a oni predovsetkým chcú zarobit. Keby som chcela nieco nestandartné, urcite by som tú firmu oslovila. Ich ponuka standartných vecí ma moc neoslovila. V tomto mám aj pár ponúk tu od firiem z okolia, ale kazdý tvrdí, ze to bude stát viac ako objednané z internetu. Oni to proste za takú cenu nerobia, neoplatí sa im to. Takze asi tak.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.