azet napísal::D![]()
haloo! to hore mal byt vtip a nie zapochybovanie
okrem toho ja som o2 vo vode nikdy nemeral...jaj, a este ze neprotestujem, proste s tebou suhlasim
![]()
Hanawa napísal: ... asi sa ta co2 nejak slabo rozpusta alebo co ...
Majdo napísal:Taketo bublinkovanie pozorujem len ked pridavam CO2. Inak mi rastlinky nebublinkuju.
Kdeze... to nefunguje; my mame 230l vody a akva dost prerybnene, ale rastlinky bublu len ked tam este pridame CO2Ig napísal:Majdo napísal:Taketo bublinkovanie pozorujem len ked pridavam CO2. Inak mi rastlinky nebublinkuju.
Skus napratat tak 70 rybyciek do 250 litrov vody a budes mas bubliniek kolko len chces.
nino_q napísal:Kdeze... to nefunguje; my mame 230l vody a akva dost prerybnene, ale rastlinky bublu len ked tam este pridame CO2
andy.betta napísal:Od zalozenia akva rastliny bublinkovali iba po výmene vody. Cim to bolo sposobene???
Vcera som zvysil svietivost v akva o 40% teraz bublinkuju podstatne viac uz od rana.
andy.betta napísal:Vodu nechavam stat od vecera do nasledujuceho dna. Rastliny zacnu bublat do hodiny. Vecsinou z poskodenych miest na liste.
andy.betta napísal:P.S. co s riasou, ktora sa drzi v strku a je viditelna cez sklo?
skala napísal:bublinkuju rastliny ... citujem:
V prípade, že vidíme produkciu kyslíka rastlinami - tvoriace sa bublinky čerstvého kyslíka, koncentrácia kyslíka v bunke stúpla nad 40 mg/l.
rombul10 napísal: je tento citat pravdivý? ja co2 -kujem stale a bublinky vidim iba pri vymene vody...Bublinkuju u Vas rastlinky stale? ak ano zvýšiť co2
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.