Ahoj, pozadie som nedával z dôvodu že sa mi nepáčilo , pozadia imitujúce rastliny - ee , čierne pozadie - takisto sa mi do tohto akvária nehodilo , biele - to tam ani byt nemusí a rovno tam môže byť stena , takto sa mi to páči viac , zachovali sa čisté línie , aj tak to plánujem tak že zadnú stenu nebude z veľkého % vidieť vôbec .
Akvárko sa každopádne stabilizovalo , dostalo sa do stavu kedy budem strihať a pomaličky zahusťovať rastliny, najpomalšie rastie limnophila aromatica - na nete bolo uvádzané že rast je pomalý , už má ale nejakých 25cm , od invitro rastliny celkom OK

, riasa sa už takisto prestala tvoriť , trochu som mal problém so staghornom na microsoriach , vyriešilo to nastavenie intenzity svetiel na nižšiu úroveň.

Každopádne som sa už rozhodol zbaviť manacapurov , ak by mal niekto záujem pred tým než ich dám na bazoš , kludne píšte
Inak musím podotknúť že Santa Isabely kontinuálne ničia a žerú rastliny , celý deň ich okusujú a trhajú , všimol som si že pravidelne majú aj úplne zelené výkaly , zaujímavé chovanie na skaláre