Hmmmm 44rokov ma arowana ak dobre viem.Luboo napísal:KOŠICE 25. augusta (SITA) - Dosiaľ neidentifikovaný zlodej ukradol od začiatku augusta do tejto stredy z objektu na Fejovej ulici v Košiciach 2456 akvárijných rybiek rôznych druhov v celkovej hodnote okolo 1 350 000 Sk a taktiež akvárijné rastliny rôznych druhov za 50 000 Sk. Krádežou tak spôsobil 44-ročnému majiteľovi z Košíc škodu, ktorá v súhrnnej hodnote predstavuje okolo 1 400 000 Sk.
Kubo napísal:No tak to vyzera ze je to asi jeho. A odkial mas take informacie?
To bude asi fakt arowana na 90% ale to nevravim s velkou istotou.Tak aspon uz viem preco ho tu 2 mesiac nevidno lebo nejaky primitiv ho vyraboval.Ale zda sa mi to dost cudne ked tam bol dasapovedat denne a to ho rabovali postupne ved to by zistil podla mna ...vysluzil2 napísal:Neznasam zlodejov. O to smutnejsie ze okradli akvaristu, mozno ze nasho znameho. Pocul som to aj ja v aute, ked so dnes niesol ryby.
Arowana , ber to tak , ze kazda zmena je zmena k lepsiemu. Inac, tu v BA vela akvaristik zhana predavacov, ja ti z radostou predam moju chovnu- 25000 litrov vody. Das peniaze, ja si zoberiem 1 igelitku a utekam odtial.. A byvanie. Tu je uz tolko vychodnarov, a stahuju sa sem dalsi a dalsi, cize ty sa tu urcite nestratis.arowana napísal:Takže zatial, kým sa psychicky a chovateľsky nepostavím na nohy, môžem s vami zdielať akvaristiku len teoreticky
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.