Kryt napísal:dik,
lebo mam 2 mrenky thajske,
ale kazda je ina(takze tak)
ked zicam fotak, odfotim
To asi nebudu mrenky, ale prisavky thajske. Tie si s riasami poradia, ale su dost agresivne.
Kryt napísal:dik,
lebo mam 2 mrenky thajske,
ale kazda je ina(takze tak)
ked zicam fotak, odfotim
kal-el napísal:nie určite to neunika.ide ot to ze asi je tam malo cukru a neni tam dosatatocny tlak
kustro napísal:no tri lyzice je ozaj maloja mam osvedcene tak tretina skoro polovica kocky drozdia a cca 0,6-0,7 kila cukru na 2litrovu flasku.vydrzi mi to tak dva tyzdne bublat.
majko napísal:stuka: zahravas sa z ohnom. To skrtenie ta moze stat peknych par hodin pucovania a tyzdne smradu. Obycajna PET Flasa vydrzi nieco cez 10 atmosfer (odskusane). Kvasenie udajne dokaze vyvinut tlak az 25. Cital som niekde prispevok akvaristu, ktory to zazil a nic pekneho to nebolo. Ak to chces ako tak regulovat tak si tam daj T kus a priskrcuj hadicku, ktora je otvorena a unika nou prebytocny CO2 do vzduchu.
Stuka napísal:Majko ja to nemam uplne prikrtene cize ked sa vyvinie vo flaske velky tlak tak to skrtidlo vzdy prepusti cize nemoze dojst k stavu ze by sa vo vlaske nahromadilo niake enormne monozstvo tlaku a to skrtidlo to potom vzdy prepusti pri istej hranici aspon zatial
ASCARI napísal:Ja dávam na 50litrové akvárium 7g droždie a 130g cukru do 1litrovej flase a duble to 2-3 týždne, ku koncu samozrejme trochu pomenej ale kým buble tak nemením lebo potom musím strihať ako blázon...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.