rybka_01 napísal:Chcela by som vedieť koľko rýb (dosť malých) by malo byť v 20l akváriu? V jednom obchode mi povedali že 1ryba=1l štvorcovy a druhom že 1 ryba = 4l štvorcove. Tak by som chcela vedieť, čo je pravda. Prosim, pište.
A preco by to mal byt koncetrak??? Ja tam nechcem dat velke ryby. Maximalne 5 cm rybky. Ja nechapem, však par rybiek nemusi mať 200l akvarium.Giftzahn napísal:to rybka01: no do 20L akva 0 rybiek, daj radsej nejake fesne krevetky,pridaj rastlinky a budes mat krasne akva a pre krevetky to bude fajne, pre rybky to budes tak mozno koncentrak
rybka_01 napísal:Ja tam nechcem dat velke ryby. Maximalne 5 cm rybky.
VLADY napísal:20L akva šak to je tak reálne 15L vody ! Ozaj sa nedalo troška väčšie akva ???Ale šak zas ,každý sme nejak začínaliTak držím palec
paolo napísal:
5cm rybky su uz dost velke. do 20 l akva max. 2 naozaj male ryby.
rybka_01 napísal:A preco by to mal byt koncetrak??? Ja tam nechcem dat velke ryby. Maximalne 5 cm rybky. Ja nechapem, však par rybiek nemusi mať 200l akvarium.Giftzahn napísal:to rybka01: no do 20L akva 0 rybiek, daj radsej nejake fesne krevetky,pridaj rastlinky a budes mat krasne akva a pre krevetky to bude fajne, pre rybky to budes tak mozno koncentrak
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 0 hostí.