xitanaf napísal:stredova vystuha v hornej casti, pre kludny spánok. Nechaj si u sklenara vyrezat plat 30x4-5cm
KoRn napísal:Bol som v Hornbachu a maju tam akvariu 60x30x35 z 5mm skla aj s pozdlznymi vystuhami za 35eur. To by uz malo byt bezproblemov nie?
Rozhodol som sa ze pojde do noveho akvaria hned zajtra. Nemam uz vobec doveru v to moje akvariumposral som to ze na toto som nemyslel. Rastliny sa daju bezproblemov vybrat tak isto korene. Nejake typy na vybratie strku aby som co najmenej pomiesal s vyzivnym substratom?
KoRn napísal:Bol som v Hornbachu a maju tam akvariu 60x30x35 z 5mm skla aj s pozdlznymi vystuhami za 35eur. To by uz malo byt bezproblemov nie?
Rozhodol som sa ze pojde do noveho akvaria hned zajtra. Nemam uz vobec doveru v to moje akvariumposral som to ze na toto som nemyslel. Rastliny sa daju bezproblemov vybrat tak isto korene. Nejake typy na vybratie strku aby som co najmenej pomiesal s vyzivnym substratom?
chnuro napísal:
Pridavam sa s mojim nazorom k tomu, co tu spomenul vincent van gogh (idealny zaciatocnik).
Giftzahn napísal:@KoRn: njn, casom zistis ze tie vystuhy ti budu akurat tak zavadzat .... a pri akva o dlzke 60 cm su uplne zbytocne .... ono vzdy sa to sklo prehyba ... ale zatial sa mi pri malych akva 30 az 90 cm dlzky nikdy nestalo zeby predna sklenena tabula vyletela .... zato pri velkom akva s vystuhhami som to uz zazil ....
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.