jacik napísal:chcel by niekto z kosicanov spravovat web http://kosice.akva.sk ? povodna myslienka bola, nech je to stranka kde bude suhrn najzakladnejsich informacii pre kosickych akvaristov.
ja som aktivitu na akva.sk silne obmedzil, ale bola by skoda kosice.akva.sk zrusit. stranka je teraz off, ale data z wiki mam k dispozicii.
joko napísal:Ja neviem, ale mne nenacitalo skoro ani jedno logo ...
Iba bionic a 3rix loga.
jacik napísal: stranka je teraz off,
Teraristika "Kosice"
Srdecne Vas pozyvame na treti rocnik vymenneho dna pod zastitou Strednej veterinarnej
skoly v Kosiciach-Barci a projektu Mladi chameleoni v centre volneho casu ulica Kukucinova.
Davame Vam jedinecnu moznost prijemne stravit sobotnajsie doobedie, kupit si noveho milacika
do teraria, alebo akvaria. Na predaj vsak budu aj mnohe akva-teraristicke pomocky ako
su napriklad aj pozadia , pinzety a pod.
Vsetko sa uskutocni v budove
Strednej Veterinarnej skoly v Barci, Namestie mladych polnohospodarov 2 .
Dna 13 . 10 . 2007
Vymenny den bude prebiehat v dvoch castiach.
Prva, bude pre chovatelov od 8:00 do 9:00 , druha bude pre
verejnost od 9:00 do 12:00.
Stolne je 100,-
arowana napísal:Mna to uz akosi nesvrbi, nakolko som tri kluby uz zakladal a osobne nemam mnoho chuti hrat sa na osameleho bojovnika, ktory si potrebuje masirovat svoje ego.![]()
Kubo napísal:Suhlasim laci.
Ja som za.Este to mozme prebrat na jednom stretku urcite sa niekto prida.Len treba zacat a podla mna ludia pojdu casom do toho samy len zatial nic nevidia tak preto to je v tomto bode.laci napísal:Kubo napísal:Suhlasim laci.
KUBO - ak by sme boli v tomto počte IDEME do toho![]()
![]()
![]()
Záležín iba na Tebe.
Arowana a čo Tvoj názor, ktorý samozrejme akceptujem.
Ps: úmyselne píšem verejne a nie ss, pretože stále verím.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.