Keďže viacerým termín 17.5. nevyhovuje (niečo do toho prišlo a podobne), posúvame stretko (zatiaľ) na tento nový termín. Píšte, volajte, či vyhovuje...
No jasnéLaco_KE napísal:Zdravim,
prekvapilo ma, ze nieco taketo v Kosiciach existuje. Rad Vas spoznam a sa k Vam na stretnutie pridam ....samozrejme ak mozem
Nie, termín zrušený nebol, stále platí...to včerajšie bolo "bonusové"davidd610 napísal:čiže toho 24.5. už teda to stretko nebude?
RadoA napísal:nó, ale nakoniec to dapadlo tak, že bolo "tajné" stretko - konšpiračne sme boli narýchlo zvolaní a - stálo to za to
Andy40 napísal:Bol som vo štvrtok v Ke tak som mohol prísť keby nebolo tajne
dusan99 napísal:Aj ja som bol vo stvrtok v KE, dokona aj v Ital Caffe. Az tam som na nete zistil, ze Rado to prekombinoval.![]()
V konecnom dosledku si za to ale mozeme sami ak nedame vediet, ze prideme.
Ja som v tom nevinnedusan99 napísal:Aj v pripade, ze by nam Rado este stihol do 18:00 stretko zrusit.
Jj, ako píše Kubo:davidd610 napísal:vážení, ak mi to dovolíte, rád by som sa pridal k vašej partii akvaristov a dnes by som zrejme došiel, môže mi niekto z vás nechať na seba kontakt (cez ss), aby som sa mu vedel ozvať pre prípad potreby? Napr. RadoA alebo ktokoľvek inývďaka
...tak už iba zasa nabudúce.Kubo napísal:Takéto veci treba riešiť skôr.
No to vieš, zázraky s mobilovým foťákom v tme nenarobímdusan99 napísal:To si ten fotak pred fotenim namocil v gulasi?
Naspäť na Akva-stretká / burzy / súťaže
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.