Kubo napísal:Tak kosiky budu od jisyka aj s vatou aj ked vata je bezne dostupna ako odpad pri zateplovanych stavbach , no jisykova cena je aj tak velmi dobra. Teraz uz ma iba zaujima kde splasim ten umely papier alebo ako to mam nazvat na stitky , teda menovky rastlin. Je to rovnaka hmota ako napriklad skolske umele podlozky do zositov , no mne by sa zisli uplne ciste. prinajhorsom asi kupim to a pouzijem tu druhu stranu kde niesu linajky.

az tak do detailov to nemusis dotahovat
su 2 moznosti:
1. rastlinku si kupi akvarista: pozna ju, vie co potrebuje ako ju ma pestovat, cize stitok nepotrebuje
2. rastlinku si kupi nejaky amater (co ma lodku alebo potapaca v akvariu na farebnom strku s muslami) pretoze sa mu paci - bud mu predavac povie, co to je, ako to ma pestovat a on vyplesti oci

, lebo nema sajnu o com predavac hovori, alebo mu je to v podstate jedno a rastlina bude zivorit ... takze stitok s oznacenim a navodom na pestovanie tiez nie je nejako zivotne dolezity
osobne mam radsej prvy pripad, lebo viem, ze produkty mojho snazenia su v dobrych rukach a dari sa im