Čo sa týka náhradných krmív pre ktorékoľvek ryby,každý jeden výrobca sa snaží vždy zachovať pomer látok ,ktoré sú potrebné.Zároveň však nie je výrobca ako výrobca.V každom prípade sa treba ,ak sa dá aspoň priblížiť krmivu prirodzenému.Rôzne mrazené zmesi sú síce prospešné avšak nemali by sa používať dennodenne.
A ešte k príspevku od Arowana:
Už dlho som sa tak dobre nepobavil
Nechytaj sa slovných zvratov, ako ožran dverí... troška sebareflexie?
Keď už trepeš nezmysli o ktorých nemáš ani poňatia, nekŕm tým iných menej skúsených, ktorý berú všetko čo kto natára na kadejakých fórach, ako sväté písmo.-toto ma fakt pobavilo a aj moju polovicku...
Fórum je síce diskusia, avšak si treba uznať, že nie každý diskutujúci má vždy pravdu.-áno súhlasím ale to nikdy nebol a ani nie je tvoj prípad.
Aj ja si chybu pripustím, keď sa pomýlim, ale dokážem sa k tomu aj priznať.

Som však na 1000% presvedčený, že nie si práve ten, kto by sa mohol púšťať do diskusie so SoRex-om a tobôž už nie s Bleherom. No zo spadnutou sánkou by som určite nebol.
Práve ty sa tu snažíš tváriť ako vševedko a napriek tomu si neodpovedal ani na otázku položenú v predošlom vlákne, koľko si ty odchoval diskusov.-Na toto som už odpovedal.
Pôvodne bola položená obyčajná otázka na tému prípravy náhradného krmiva pre diskusy v domácich podmienkách a hneď si na to prihodil "fundovanú" a nikým neodškriepiteľnú receptúru, ktorú obhajuješ zubami nechtami. -a to ťa štve lebo som ťa predbehol.
Sú popri tom na tomto fóre aj úspešný a skúsený diskusári, ktorý sa zdržali odpovede na túto tejto tému, lebo je takmer nezmyselná a práve ty, o ktorom nikto nič nevie,a oto aj dlho tak ostane

si uzurpuješ jediné a výsostné právo správnej odpovede.-Toto nie je pravda.
Na margo toho špenátu, by sa nielen dalo o jeho vhodnosti ako vhodného krmiva pre ryby, polemizovať, ale protiargumenty v porovnaní s inou zeleninou, by zabrali obsiahlosťou slušný článok.-zase len tvoja teória.
Že končíš, je tvoje rozhodnutie, nikto ťa tu nenúti ostať, ale zároveň nikomu nebudeš ani chýbať.-ani ty mne.
Prajem ti príjemný večer...

-nápodobne.
Sorry za offtopic, admini nech to prípadne premažú.