arowana napísal:Je skoda, ze za ten smejd, si vyrobca uz nevie co zapytat a cena sa este nabali cez distributora a maloobchod.
Inak je to krmivo nizsej strednej triedy a cena zdaleka nezodpoveda kvalite.
Arowana, schuti som sa zasmial. Ja mam uctu k SAKu. Podla mna vynikajuce krmivo. Poznam chovatelov, ktory krmia iba nim. Nepouzivaju ziadne ine krmivo. Poznam aj ich ryby, ktore su vynikajuce, a uspesne. Humorne nazyvaju krmenie s nim. Rano krmia napr. zltym Suchankom/ meno vyrobcu/, naobed cervenym Suchankom . vecer zelenym Suchankom , a pod. Cize Suchanek ma uplatnenie hlavne pri odchovoch vacsieho mnozstva ryb. Pre menej skusenych by som odporucal skor znackove krmiva, pretoze mozu menej pokazit. Mozno aj sak ma nieco pre menej skusenych. Truovit a Sak som pouzival, a bol som s nimi spokojny. Vyskusal som uz vsetky znackove krmiva. Aj spominane Arovanom belgicke, danske a pod. granulovane krmiva. Krmil som aj psacimi a zajacimi krmivami , piskotami, slizami a pod.. Moj nazor je , ak nejaky chovatel ma problem so skrmovanim dakeho krmiva, potom je slaby chovatel

. Da sa krmit vselicim, len treba vtedy prisposobit krmivu podmienky v aq. Ale najlepsie je krmit s krmivami urcenymi pre aq ryby. Firmy , hlavne tie kvalitnejsie maju predsa len laboratoria, kde je najvacsia perspektiva pre vyrobu kvalitneho krmiva. A podla mna , Sak je kvalitne krmivo, aj ked s nim momentalne nekrmim. A ci je v krmive xanta xantin, alebo asta xantin ma zaujimalo mozno ked som bol v zaciatkoch. Kvalita zafarbenia ryby sa da ovplyvnit inac , nielen spomenutymi prirodnymi farbivami

. Kilo tychto farbiv som pocul ze pred par rokmi stalo okolo 8 tisic sk