To druhe som dnes skusmo kupil.
Vid: http://www.exothobby.cz/sak.htm
http://fytosel.wz.cz/krmeni.html
Mam taky pocit ze TROUVIT je podobny ako SAK50-E

arowana napísal:Osobne niekoľko rokov používam krmivo, ktoré mi vozí jeden priateľ vývozca z Holandska. Je síce no name, ale som s ním omnoho spokojnejší ako so SAK -om. Hodne dlho ostáva na hladine, ryby ho žerú vďačnejšie, menej múti vodu a zanáša filtre a hlavne je lacnejšie. Na dôvažok obsahuje aj dosť podstatné množstvo astaxantínu a ryby majú po ňom výraznejšie sfarbenie.
Používa ho vraj aj jeden z najväčších EU importérov, fy. Ruinemann z Holandska.
Tych 365 je asi najpriatelnejsia aj ja som asi 2tyzdne dozadu kupoval na namesti kilove balenie za tu cenu a zda sa mi to dost lacne mne to vydrzi dlhu dobu cize tych 365sk ani nepostrehnem.laci napísal:V akvashope som kupoval SAK MIX 1 kg. 229,- Sk.![]()
V súčasnosti ho ponúkajú iba v 10 kg baleniachza cenu 2.290,- Sk. Vzhľadom na to, že by som chcel kúpiť aj iné krmiva SAK (Energy Tabs, Energy, Green) je to dosť veľké balenie aby som doma mal nejakých 30 - 40 kg krmiva.
Zašiel som do jednej z košických predajní (nebudem menovať) a pri kúpe 1 kg balenia SAK MIX som zaplatil 365,- Skčo sa mi zdá veľa. Vie niekto poradiť, kde by som kúpil krmivo SAK v 1 kg baleniach za prijateľnejšiu cenu?
Kubo napísal:Tych 365 je asi najpriatelnejsia aj ja som asi 2tyzdne dozadu kupoval na namesti kilove balenie za tu cenu a zda sa mi to dost lacne mne to vydrzi dlhu dobu cize tych 365sk ani nepostrehnem.Je to asi najlepsie krmivo teraz na trhu co sa tyka aj ceny aj kvality vyrobku.Laci za taku napr. SERU by si zaplatil minimalne dvojnasobok.
Čo radíš? Čo namiesto SAK-u?arowana napísal:Je skoda, ze za ten smejd, si vyrobca uz nevie co zapytat a cena sa este nabali cez distributora a maloobchod.![]()
![]()
Inak je to krmivo nizsej strednej triedy a cena zdaleka nezodpoveda kvalite.
No podla mna je to fajn krmivo neviem preco smejd.Ryby to zozeru tak ako kazde granulovane krmivo.Dokonca jeden cas som mal aj SERU a zrali to menej ako ten SAK z ktoreho sa vedia napraskat ako prasata.Ja osobne za krmivo SERA by som nevybalil take prachy ak nemam zaruku ze je to lepsie a ked je lepsie ci sa to aj odzrkadli na rybach.A mimochodom na slovenskom trhu vela toho na vyber nieje co sa tyka sympatickej ceny a mnozstva.arowana napísal:Je skoda, ze za ten smejd, si vyrobca uz nevie co zapytat a cena sa este nabali cez distributora a maloobchod.![]()
![]()
Inak je to krmivo nizsej strednej triedy a cena zdaleka nezodpoveda kvalite.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.