Mucne cervy sa dobre chovaju, ale to by sa doma asi nepacilo viacerim ludom a asi by ma vyhodili na ulicu

KokyBA napísal:a kto si doma dochovava zivu potravu? recept??... inspiruje niekto?
skala napísal:ja mam 4 druhy dochovavanej: musky drozofily, grindal, mikry, nalevniky. a ked nie je zima tak aj dafnia, cyklop
Luky napísal:Samozrejme ze sa vsetko musi pokrajat na vhodnu velkost pre rybicky.Krmit syrom som ich zacal asi pred 6 mesiacmi.Samozrejme ze to do nich necpem kazdy den,ale parkrat za mesiac.Je to tvoja vec,ci to das rybkam.Mozno by stacilo len odskusat,dat im len drobatko,aby si zistil ako im to chutna a pod.Druhy krat uvidis,ci sa do tho budu hrnut,alebo nie.
skala napísal:a ci je problem mikry dalej chovat. nuz je, ako takmer vsetko, co je zive, pocnuc od nas
skala napísal:wild - kedze je mraz - tak by to aj bolo lahsie - mam vyse stvrt kila mrazeneho grindalu na predaj. Mam ho tolko, ze ho neskrmim. za tyzden mam do mrazaku zhruba 150 gramov. Musky - ked je dobre, a krmim 50 hladnych cichlid, tak sa nazeru tak, ze su plne. Predpokladam, ze 10 000 musiek skonzumuju naraz. - dostanu ich raz za tyzden. zivorodky castejsie a menej.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.