"otici" 6ks
mrenka nadherna 4ks
sumcek trinidadsky 2ks
neskor som spozoroval ze sa mi zacali akoby rozpadavat listy zacali sa im na listoch robit dierky netusim z coho ale pred kupou sa nic take nedialo. Neviete co by to mohlo byt?

Tvoje podezření je asi správné - drobné dírky v listech bývají spojovány s nedostatkem draslíku. Taky jsem někde viděla zmínku, že je to projev nadbytku dusičnanů (doufám, že nevypadám jako paranoik, který vidí nadbytek NO3- úplně všudeMajdo napísal:Mam podozrenie na Draslik, ale nie som si celkom isty... Vie niekto poradit
Baloghi napísal:Asi pred tyzdnom som kupil tieto rybky
"otici" 6ks
mrenka nadherna 4ks
sumcek trinidadsky 2ks
neskor som spozoroval ze sa mi zacali akoby rozpadavat listy zacali sa im na listoch robit dierky netusim z coho ale pred kupou sa nic take nedialo. Neviete co by to mohlo byt?
Jožo napísal:Nechcel som pridavat novu temu, takze sa pokusim opytat na moj problem v tejto. Skuste sa prosim pozriet do mojho albumu na foto rastlin s dierkami, ktore sa zväcsia a list zmizne...doslova. Najprv mi takto odisli Hygrophily, teraz nieco podobne chyta Echinodory. Aky mate na to nazor? Vdaka.
Nejpoužívanější způsob je K2SO4.Jožo napísal:ako tam dostat K ak nechcem naliat do akva KNO3?
Baloghi napísal:Asi to bude naozaj tymi mrenkami uz som tie dierky spozoroval aj na valisneriach a na hygrophile zacali listy miznut cele tak som zahajil "spenatovu ofenzivu"dufam ze mi to pomoze
Baloghi napísal:Asi to bude naozaj tymi mrenkami uz som tie dierky spozoroval aj na valisneriach a na hygrophile zacali listy miznut cele tak som zahajil "spenatovu ofenzivu"dufam ze mi to pomoze
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.