Chvila napísal:Hovorim z vlastnej skusenosti. Nemal som s tym ziadne problemy. Ryby su spokojnejsie a vytieraju sa uplne v pohode.
Sanko2 napísal:joko a myslis ze sa ryby vytru ked sa citia (jemne povedane) zle?
Sanko2 napísal:ak sa riadis "Ani psa nezrazi auto ak je na retazi." ktore si sam pouzil...tak potom sa tie tvoje rybycky prilis skvele nemaju...mozna ze Ta tu nepochopi viac ludi, a ak chces sby ta pochopili tak to pis prehladnejsie...
milop napísal:mnohokrát platíme za chemiu a pritom sa pre niektoré druhy rýb problém dá riešiť jednoduchými prostriedkami
Heh, když se tak chytáš slovíček... já jsem psala přidávat, ne dávat - a to je trochu rozdíl.Sanko2 napísal:raviolka - aj voda je chemicka latka a do akvaria sa dava![]()
A já si myslím že budou. Stačí se podívat na domovinu některých ryb. Naopak jikry některých druhů se v osolené vodě nevyvinou... to podle tebe nic neznamená?Sanko2 napísal:ale ty mi zas netvrd ze sa rybky budu triet aj v bazurine....
Vlado napísal: pre ostatne ma liecive ucinky.
to myslis vazne...??? ved predsa vsetky akvaria su umelo vytvorene prostredia pre nase rybky a kazdy sa im snazi zabezpecit co najlepsie podmienky...nemyslim ze sa im tymto vytvara umelo sterilne prostredie...majko napísal:"Prave o tom tu hovorime, vytvaras im umelo serilizovane prostredie"
Sanko2 napísal:majko napisal
v volnej prirode tu sol dokaze priroda vytvorit sama.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.