Dúfam, že moja otázka tu nespôsobí ďalšie "trenice"

thomas111 napísal:...Sice stale ked nieco nakupujem tak si idem osobne k nemu do pestovne. Navari kavicku, posedime, pokecame, vyberiem co potrebujem... Proste ziaden problem...
Silvester Valentin napísal:ale nanuska , uz hej na burze predsa
nanuska napísal:::mily XP, nechcem tu teraz na teba kydat sposte reci ani nic ine, to by som nebola ja. povedala som len pravdu, a co je pravda nie je hriech. rastlinky som nereklamovala z dovodu, ze som si myslela, ze ich dam nejak dokopy, nuz nepodarilo sa a na reklamaciu bolo dost neskoro. davam ludom druhu sancu a objednala som si opat (3x), ale vrecuska s PMDD a rastlinky neboli prave v najlepsom poriadku. tretiu objednavku som nereklamovala a mozem povedat, ze to bola aj moja chyba (chcem podotknut, ze neobjednavam na svoje meno).
nanuska napísal:::co sa tyka Bratislavy,... bola som tam a mozem verejne priznat ze som si tam od teba kupila opat rastlinku, s ktorou som spokojna. ale je ine kupovat si nieco "invisible" a nieco "live". clovek moze posudit, v akom stave je rastlina... na vytvaranie konfliktov face-to-face som nemala 3x naladu (aj vzhladom na to, ze som mierumilovna osoba)
::skoda je len, ze som si neodfotila tie rastliny co mi od teba dosli, potom by si mozno videl, ze co mas "na sklade".
nanuska napísal:::kazdy ma o niekom vlastny nazor, ja tu nebudem nikoho presviedcat co si ma mysliet. kazdy nech sa riadi vlastnou skusenostou, niektory si pochvaluju shop.akva ale ja patrim do tej druhej polovice. sklamana som a aj budem, co sa tyka poslednej objednavky, lebo rastliny v takej strasnej podobe som este nevidela(a nielen to). viem ako je to z prechodom emerz/submerz, ale to co prislo sa nepodobalo ani jednemu a ani prechodu z emerzu na submerz popr. naopak. hola stonka a nic(max. kde-tu odumretý listocek v stave rozkaldom)
tot vse z mojej strany
nanuska napísal:Silvester Valentin napísal:ale nanuska , uz hej na burze predsa
::ano,... tam som si od XP-ho vybrala a mozem potvrdit (uz som spominala predtym), ze pri osobnom odbere ma clovek 100% spokojnost. ale cez net je to naozaj ako kupovat macku vo vreci.
::takze "osobny odberaci" a priatelia, teste sa 100%-ou spokojnostou. mi ostatni si musime postacit s nizsou kvalitou "vyrobku".
Sorrymate napísal:Ja som si povedal, ze kaslem na to, lebo o reklamacii tovaru, ktory bol nakupeny cez e-shop vieme kazdy svoje a taktiez nemam s tym ziadne skusenosti. Povedal som si, ze ma sklamal, ale ved nevadi, su aj ini predajcovia, tak skusim...
Sorrymate napísal:Hovoril som o stave rastlin v tom momente ked mi prisli. Ja osobne som sa tu nestazoval, ze po case mi zacali hnit.
Ked mozu prist od Rataja rastliny v poriadku, tak preco nie od neho?
Sorrymate napísal:A co ma vytocilo najviac bolo, ze listy valisnerie boli vsetky odstrihnute presne podla pravitka, povedal by som ze na polovicu, aj ked by sa v pohode zmestili do toho sacku co to bali. Ale ved odstrihnut je jednoduchsie a samozrejme rychlejsie, no nie?
Sorrymate napísal:A to najlepsie nakoniec! Tu mas link na shop.akva, presne na tu kolekciu rastlin, co som si objednal a o ktorej sa tu bavime. Dobre si precitaj, co je tam o nej pisane! Tymto vsetky vase argumenty o tom, ze je to emerz a ze to chodi od Rataja splasli ako bublina
Štartovacia kolekcia akvarijných rastlín -MIX. Sada obsahuje kolekciu submerzne pestovanych rastlín z vlastnej produkcie, sada obsahuje cca 8-10 košíčkov rastlín, zmes rýchlorastúcich a pomalšie rastúcich tak, aby ste dokázali osadiť cca 80% plochy akvária. Podľa aktuálneho stavu skladu su v mixe rastliny určené do popredia, stonkové vyššie do pozadia, nizsie rastúce echinodory alebo anubiasy. Dalej sa v kolekcii vyskytujú ludwigie, hygrophily, bacopy, sagitterie, valisnerie, egerie... podla aktuálneho stavu skladu.
.....................Podla toho co tvrdis prisli ti rastliny v stave rozkladnom, to si fakt myslis ze nejake hnile rastliny som schopny zabalit a poslat niekomu , a pytat za to peniaze? Kor este raz tvrdim a ZA TYM SI STOJIM , kedze kazdujednu zasielku balim osobne, ze jednoducho nie je mozne aby sa taketo nieco stalo. Kazda jedna rastlina je zabalena v celofanovom sacku presne tak isto , ako som ich predaval na burze v Bratislave, nasledne je cela objednavka zabalena do dalsieho sacku a nakoniec je krabica so zasielkou vystlana odrezkami papiera zo skartovacky, aby tieto "nelietali po krabici" pokial sa posielaju postou. V den odoslania odomna kazdy zakaznik dostava mail ze zasielka bola realizovana s naslednym komentarom: " Zasielka bola odoslana dnes 1.triedou, ocakavajte dobierku zajtra. Dakujem za objednavku a s pozdravom Ing.Bures "
Ja nemam dovod zatajovat svoje meno ako ty... shop.akva.sk nie je anonymna zalezitost nejakeho POBOXU ale je to moja prezentacia. A dostavam sa k meritu veci , ak si na avizo nereagovala a nechala si svoje zasielky lezat na poste a po tyzdni si si ich isla vyzdvihnut (toto som xcel overit odsledovanim tvojich objednavok) a potom si si vybalila "pohnite rastliny" - hold toto ja uz neovplyvnim, ja som ich pohnite urcite neodosielal, az taky pako niesom , ver mi. ..........
..........
salik napísal:bettina, nanuska, strbino, atiles atd. - pokial ste neboli spokojny s objednavkou, nechapem preco ste to nereklamovali? mali ste ho "zozrat"
XP nie je anonymny rumunsky predajca, mate na neho viacero kontaktov - @, skype, telefon (!), na akve je dennodenne (ss/chat..)
to co tu odstupom casu predvadzate je ubohe
atiles napísal:odveci:
je všeobecne známe že na internetových fórach diskutujú väčšinou mladý, liberálny ľudia, podnikaťeľ ako XP a RT a veľa iných, predsa nemôžu byť liberáli lebo to sa navzájom vylučuje!!!! podnikateľ nie je ochotný pripustiť inú možnosť a inú "pravdu" ako má on. základom liberalizmu je volnosť názorov a súťaže, a to si podnikatelia dovoliť nemôžu lebo veľmi rýchlo by dopodnikali, totižto oni si opačný názor prekladajú ako urážku ich tovaru, aj ja som si na burze v BA od XP ho kúpil hemiantus, bol v dobrom stave ale bolo ho veľmi málo a bol drahý, môj názor je že XP je zdierač a darmo to bude niekto vysvetľovať vetou že Rataj poslal také, a veď ako by znela veta od XP ho, kupujte si odomňa rastliny lebo sú v zlom stave a drahé, asi smiešne.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.