Toto je akoze smiesne.Keby si videl ake som ja zdrapy kosikov HC kupoval od Rataja v ktorych bolo da sa povedat sem tam naprdene s HC asi by si takto nereagoval a to som vtedy za 2 kosiky dal 250.Mi chces akoze teraz povedat ze XP zobral pinzetu a si u..bal s tvojich kosikov dovol mi sa zasmiat.Ked sa ti cena nepacila alebo mnozstvo nemal si to ani kupit a mal si cakat kym ti do akvaria nahodou prileti alebo cakat 150rokov kym bude stat 5korun.Akvaristika nieje len o debilnych cenach.Ked chcem nejaku rastlinu ktora sa mi paci a hoc je v kosiku aj zdrap a stoji 1000sk tak si ju kupim a nepozeram na to ze niekto ma zdiera zato ze je vysoka cena.atiles napísal:odveci:
Aj ja som si na burze v BA od XP ho kúpil hemiantus, bol v dobrom stave ale bolo ho veľmi málo a bol drahý, môj názor je že XP je zdierač a darmo to bude niekto vysvetľovať vetou že Rataj poslal také, a veď ako by znela veta od XP ho, kupujte si odomňa rastliny lebo sú v zlom stave a drahé, asi smiešne.
Tak to sa stazuj na pana Rataja lebo raz pribali dietne a raz normalne.Nie vzdy ma pan Rataj tejto rastliny vela a snazi sa dat aspon to co ma a kedze je to za poslednu dobu najziadanejsia rastlina tak s nou ma aj problem mnozit ju atd. Prve kosiky ktore som ja kupoval boli brutalne dietne a aj tak som nepozeral na cenu lebo som tu rastlinu chcel zakazdu cenu , cize asi tak.Nezaujima ma ze teraz uz dava tuto rastlinu vo vacsom mnozstve lebo uz ju mam a mnozi sa mi.Ku XPmu chodim castejsie a mozem ti povedat ze tie kosiky s HC su rozne niekedy su plnsie inokedy ako ty vravis dietne takze asi tak.A cena tych 120-130sk je v KE bezna.Nikto ta nenuti kupovat za 130 mozno u vas v Ziline to maju lacnejsie ale pochybujem , ze lacnejsie ako 120sk a mozno to nemaju vobec kedze si siel po to do BA cize by som tu az tak nevyskakoval v tom zmysle ze niekto je zdierac ked by si mozno niekde usetril tych 10-20sk co je dasapovedat nic (jedno pivoatiles napísal:kubo, pekná znôška nezmyslov, nevidím význam ti oponovať. len jedna vec, videl som ratajov cenník pre pre ďalejpredávajúcich, nekupoval som HC prvý krát v živote a na burze som za dva dietne košíky dal 260.-sk
atiles napísal:kubo, pekná znôška nezmyslov, nevidím význam ti oponovať. len jedna vec, videl som ratajov cenník pre pre ďalejpredávajúcich, nekupoval som HC prvý krát v živote a na burze som za dva dietne košíky dal 260.-sk
emkac napísal:Nemyslím si, že by sa táto téma mala zrušiť. (Tak ako ma mrzí, ža sa dočasne zamkla komerčná téma RT.).................
........p.p.s. Dúfam že z tohoto príspevku admini pochopili moju prosbu o odoknutie témy Eheim..., ako aj o žiadnu cenzúru a mazanie príspevkov v týchto alebo podobných témach. (Okrem naozaj vyslovene urážajúcich.)
Sorrymate napísal:... pomahat si musime...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.