Podla mna je taketo pridavanie Fe do akvarka kravina.Pochybujem ze v takejto forme je vobec Fe stravitelne rastlinami.Skus si vyhladat v temach ''dvojmocne zelezo'' , teda Fe2+.matus_pigy napísal:Nehnevajte sa na mňa, že som založil novú tému, po zodpovedaní mojej otázky prosím o jej vymazanie a toto som tu nenašiel a nikto mi na to nikde neodpovedal - tu na fóre. Takže... zahrabal som do štrku v akvarku dva kusy železa - roxor, priemer 10 mm, dĺžka 100 mm. Roxor začal fajnovo hrdzavieť. Pred vložením bol obsah železa v akvarku skoro nulový, teraz sa zvýšil na optimum. Može byť aj táto alternatíva pridávania železa do vody dobrá?
Brutus je fajne hnojivko aspon ked som ho pouzival bolo a nikdy som nemal nejak vela Fe vo vode a vsetko rastlo ako blaznive.matus_pigy napísal:Raviolka ďakujem. Rastlinkám sa mi v akvarku darí celkom slušne, aj vďaka Raviolke, Jojovi, Kubovi. Čoskoro pridám nové foto do albumu
No ja by som ho daval denne aspon 5ml.Nic ine nedavaj , ziadne ine hnojivo iba toto a samozrejme pridaj aj co2 ak sa da.matus_pigy napísal:jasan, nemohol by si mi Kubo prosím poradiť, koľko ho tam mám dávať? Lebo dával som 2ml/deň, rastlinky rastú ako besné, ale nemajú naj farbu, ale ide o to, že sa mi začína chytať ruducha. Mám 114 litrové akvarko. Mám ho tam dávať viac alebo menej... akvarko je zarastené tak v norme
matus_pigy napísal:CO2 pridávam neustále 24 hodín denne.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.