cyrano napísal:Jedna otazocka, nechcel som zakladat koli tomu novu temu... krmim mrazenymi patentkami... aj vam tak priserne smrdia??? mam obavu ci to predtym nebolo istu dobu rozmrazene a ci sa to nepokazilo... alebo je to normalne ze je to taky humac...
skala napísal:ak by si ich mal pokazene, pravdepodobne by mali zmenenu farbu. je zmenena? ryby ju prijimaju normalne? ako vzdy?
vysluzil2 napísal:Tusim raz Skala na podobnu otazku odpovedal tu na fore, ci aj zmrzlinu si davaju do mikrovlnky. Tiez bola podana otazka ci rozmrazovat mrazene krmivo pred krmenim.
Kľudne hodím do nádrží zmrazené.KoRn napísal:chcem sa spytat ako podavate mrazene patentky?? date ich do sitka a vlaznou vodou rozmrazite a premyjete alebo ich kludne hodite do akvarka zamrazenu kocku...co je lepsie?
aj mne sa to stalo pri ramirezach odvtedy krmimlen zivimi ktore chovam v 20l akvarku, trocha hliny na to voda a pockat tyzden a potom ryzovat patentky ale treba ich riadne poumivat,ale radsej k nim pridavam pripravao na znicenie bakterii,prevent,a zatial zadna rybka na to neskapalaSTH napísal:este dodam,neviem ci to ma nejaku spojitost,ale ked krmim mrazenou potravou...tak niektore ryby dostanu vodnatielku...a ked si to tak vezmem minuly rok to boli prave colisi,ryby ktore sa ako prve vrhali na kocku![]()
Neviem si vysvetlit odkial inam sa ta vodnatielka dostala,ked som tam nedaval nove ryby ani rastliny...
to akvarko mam vylozene vonku u babky cele leto ,na spodku je kal,blizko je priehrada,od jari ho vylozim a lovim patentky na zimu odlejem 40 percent vody a odlozim ho do tmavejbarky napísal:Chov patentiek v akvariu? O tom som este nepocul - skus nam to popisat blizsie - ak sa da...
su krvavo cervene a liahne sa z nich hmyzskala napísal:ondrej, su krvaov cervene? neliahne sa ti z nich v lete na balkone hmyz?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.