jacik napísal:ja davam mrazene patentky - cervene larvy komarov (polska firma - tusim Katrinex). uz takmer pol roka. rybky sa za nimi idu potrhat. a zatial su bez problemov. mrazene krmivo kupujem v KE na alzbetinej.
Nieviem ci myslime to iste ale larvy komarov a pakomarov asi nebudu to iste, lebo tie co chytam ja ziju v stojatej vode. A dobre je, ze sa drzia pri hladine. Cize ked ich dam do akvaria, tak padnu na dno ale po case idu sami k hladine a tam uz cakaju rybky.jojko napísal:larva pakomara dymoveho zije v blate na dne
lubo rado napísal:...na živú koretru chodím v noci do starej požiarnej nádrže bez rýb...
Viktor napísal:keď som nachytal larvy komárov, na spodu sa mrvili mejaký červi, mali asi 9 milimetrov. Čo mohli byť tie červy zač?![]()
cyrano napísal:Jedna otazocka, nechcel som zakladat koli tomu novu temu... krmim mrazenymi patentkami... aj vam tak priserne smrdia??? mam obavu ci to predtym nebolo istu dobu rozmrazene a ci sa to nepokazilo... alebo je to normalne ze je to taky humac...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.