Pedio napísal:Dobrá,len do toho nezačni mudrovať.
Čo aj ty si sem zablúdil zo zoznámky?
Pedio napísal:Dobrá,len do toho nezačni mudrovať.
vilo napísal:...Musíš tiež brať v úvahu, že fytoplanktón je potravou pre väčšinu zooplanktónu, a ten žerú ryby.
http://www.akvarista.cz/web/atlas/detail/?id=116...Co se týče výskytu jednobuněčné zelené řasy, je možné, že se jedná o sezónní záležitost...Je zřejmé, že "Endlerky" se rozmnožují i bez této řasy. Faktem rovněž je, že výskyt řasy a její konzumace pravděpodobně přispívá významným způsobem k výraznějšímu vybarvení samců...
Milan666 napísal:@milop no predstav si, že sú aj iní ľudia, ktorí majú tiež vedomosti a skúsenosti, ale najmä vlastnia svoj vlastný rozum, čiže mozog a nepotrebujú použiť vedomosti z mozgu iného človeka a dokonca ten svoj aj používajú, čím následne vznikajú vlastné vedomosti, skúsenosti. Tie potom prezentujú so snahou podeliť sa, pomôcť poradiť a kto to tak nevníma tak oponuje s presvedčením, že len on má pravdu. Bože chráň, aby niekto mal inú ako ja , vyjadrujú svoje pocity.
......
sudd9 napísal:no ja sa letnenim zivorodiek nezaoberam, ale trpezlivo som si precital, pretoze je to dost zaujimava tema
k debate len tolko :
v podtstate mam pocit, milan a robo, ze ste si nieco vytrhli z kontextu ako vam to paslo a stale sa v tom vrtate
Pedio napísal:Robo111,koho zaujíma,že ty chováš hmyzožrave kaprozubky, téma je Letnení živorodek.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.