vincent van gogh napísal:tak otázka: prečo ten krkolomný font v tom názve? Ako má obraz svoj rám,niekedy dobrý,niekedy príšerný,tak pozerám na tú fotku cez podobnú prizmu...aj v tom 54-litrovom.

Ja viem,ja viem....toto je fórum o akvaristike! Nie o fotení, gramatike,estetike....
font - a co ti ja viem. vlastne neviem preco som ho pouzil. Asi niekde vo mne drieme sklucenost nutnosti pouzivania korporatneho fontu a tu som zrazu zbadal daco ine, anarchisticke, provokacne.... a vlastne sa mi paci, takyto akoze rucne cmarany font. Ale myslim, ze kludne diskutujme aj o gramatike - ak oci kole a aj o estetike - ved ked uz co to preskaceme v prevadzke akvaria, tak by sa mala zacat riesit estetika. Ale kedze nie je, a verim ze ani nikdy nebude, presna ciara kde zacina prevadzkova rutina a kde estetika akvaria, tak kludne rozbehnime aj tuto cast akvaristiky. Uz som ti raz podsuval moderatorstvo temy zameranej na estetiku. Tak podme na to. Zadaj domacu ulohu a mozeme potom diskutovat. Mozno nam martin_s otvori dalsiu sekciu fora.
@martin_s - ano viem, ze mozeme diskutovat vo vlastnej sekcii, viem ze mozeme pod obrazkov v galerii. Skusme chvilku popremyslat aj nad sekciou, kde to bude viac zamerane na fotenie, estetiku, kolaze, prezentovanie, photoshopovanie,...
vincent van gogh napísal:Aj preto sa pýtam,že s tebou sa dá rozumne diskutovať a nie si fajnová slečinka z cukru..
ja proste neverim, ze tu je niekto z nas kto ma primarny zaujem trollovat, zdrbavat, egomanicit na druhych. A zaroven si aj uvedomujem, neosobnost/osobnost pisaneho prejavu. Takze vsetko co tu dakto napise, najskor prebehnem aj emocnym filtrom - aj do pozitiva aj do negativa a snazim sa pochopit aktualne mentalne rozpolozenie cloveka - nie je to velmi jednoduche. Ale snaha tu je. Preto som uz raz pisal, ze skusme vsetky tie pridavne mena ignorovat - pekny, skaredy, debilny, lubivy,... a ine - lebo je to len aktualny stav a pohlad na danu vec toho aktualneho pisatela, ktory moze byt ovplyvneny x-rokmi vychovy, prostredim,... Zopakujem, neverim, ze tu je niekto z nas kto tu ma zaujem ludom ublizovat.
vincent van gogh napísal:Ozaj a kolko máš vlastne akvárií?
54L - spalna, pri posteli
30L - jedalen, pri krbe (viem porusujem feng-shuei)
5,6L - jedalen, parapet, emerzne akvarko